《3》girls night

2.1K 91 8
                                    

Emma

Yess, woensdag! Maar vier lesuren uitzitten en dan een hele namiddag vrij zijn. Zalig gewoon! Ik appte Claire en All of ze konden afspreken maar ze hadden allebei iets te doen. Ach ja, dat werd dan een avondje netflix en popcorn. Ik koos 'Nerve', een nieuwe film waar iedereen het over had en die ik dus beslist moest gaan bekijken.

Midden in de film werd er aangebeld. Ik ging opendoen en zag Claire staan in haar onesie en eenhoornsloffen. 'Ik kon niet mee deze namiddag dus ik dacht, waarom blijf ik dan niet gewoon slapen?' Zei ze. Stiekem was ik wel blij omdat mijn ouders niet thuis waren en ik met Claire altijd een leuker gezelschap had.

We keken samen 'Bad Neighbours 1 & 2' en lachtten om de grappige scènes met Chloë Grace Moretz en Zac Effron. Daarna hadden we nog zeeën van tijd over, maar omdat we geen zin meer hadden in een derde film, nam ik 'het grote bierspel' (gezelschapsspel) uit de kast en begonnen we het te spelen. Bij iedere opdracht moest je water drinken en gorgelen, of een of ander gek spelletje doen. Je viel af wanneer je naar de WC ging. Claire hield het niet meer uit na 45 minuutjes en sprintte naar de WC. Ik keek op de klok en zag dat het middernacht was. We gingen beiden op mijn bed zitten en bedachten wat we gingen doen. Uiteindelijk maakten we vlechten in elkaars haren en trokken een paar 'friendship goals' foto's. Ik postte er een op instagram en kreeg direct een privé reactie van All.

All💕☁ : fijn, word ik opeens niet meer uitgenodigd?

Ems🎵🤘 : tuurlijk wel, maar Claire was hier opeens en we besloten om een girls night te houden. Maak je toch geen zorgen. 💖

All💕☁ : Nou, oké dan, slaapwel💖

Ems🎵🤘 : slaapwel💞

Dat was één van de nadelen van twee beste vriendinnen te hebben. Soms voelden ze zich buitengesloten terwijl er niets aan de hand was. Dat was best wel frustrerend. Ondertussen was het iets over 1u en besloten we om te gaan slapen. 'Slaapwel Clairtje' fluisterde ik, maar Claire lag al te slapen dus draaide ik me op mijn zij en probeerde de slaap te vatten.

Ik werd wakker van Claire's wekker, mar Claire zelf bleef gewoon doorslapen. Ik reikte snel naar haar gsm en zette het alarm af. Ik nam eerst een verfrissende douche  en besloet toen om Claire maar eens wakker te maken. 'Hé slaapkop, riep ik, misschien zou het beter zijn als je eens op tijd zou opstaan!' Ze bromde iets onverstaanbaar en ging op haar andere zij gaan liggen. Ik zag geen andere oplossing...

Ik vulde een grote maatbeker met water, ging terug naar mijn bed en kiepte de hele inhoud over Claire, die meteen wakker schoot. 'Hey dat hoefde nou ook weer niet!' Riep ze op een verontwaardigde toon. Ik grinnikte en maakte me verder klaar. Na een kwartiertje wachten verscheen Claire ook en we vertrokken naar school samen met Joey, die vandaag ook iets later was.

Tijdens de autorit kwamen er wel drie van onze jams langs op de radio die we onverstoord en superluid meezongen. Joey was net een mop aan het vertellen over een komkommer toen de auto voor ons ineens remde waardoor Joey een manouvre moest doen om niet op de auto voor ons te botsen. We waren behoorlijk van onze melk maar Joey bracht de sfeer terug door een andere hilarische mop te vertellen.

Aan de schoolpoort namen we afscheid van Claire, die eerst nog een taak ging afdrukken terwijl we op All wachtten die die ochtend met de bus ging. Joey vertelde net wat de ene giraf tegen de andere zei waardoor ik zo hard moest lachen dat ik bijna dubbel plooide. Ik knuffelde hem en zei : 'Joey, door jou zit de sfeer altijd goed. Ga een stand-up comedian worden, dat zou je echt goed afgaan.' Ik knuffelde hem maar hij bevrijdde zich snel uit mijn greep en wiebelde met zijn ogen naar links. 'Doe dat maar niet, iemand kijkt een beetje jaloers.' Zei hij.

================================
Waarom zou Rayden zich jaloers gedragen?
Xoxo
Anouck💕

Have we met before?  #netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu