《12》wil je?

95 13 4
                                    

Rayden

Ik stond voor Emma's deur en belde aan. Haar moeder kwam opendoen. 'Ah, jij moet vast Rayden zijn, Emma zei al dat je kwam. Kom toch binnen.' Zei ze op een enthousiaste toon.

Ik bedankte haar en maakte een compliment over het huis, maar dat wuifde ze weg. 'Ach, het is wat het is.' zei ze. Heb jou eigenlijk ooit al ergens eerder gezien? Je komt me vaag bekend voor.' Zei ze. Ik was verbaasd. Waar zou ze me moeten van kennen? 'Nee sorry, ik zou niet weten van waar.' Antwoordde ik. Nu dat ze het zei... ik herkende haar gezicht precies ergens van...

Ze gebaarde dat Emma's kamer de eerste kamer links was als je de trap nam. Ik bedankte haar en ging naar boven. Uit beleefdheid klopte ik zacht op de deur. 'Kom binnen' zei de stem van Emma. Oh, wat had ze een mooie stem. Ik staptte de kamer binnen en nam hem in me op. Mintgroene en witte muren, lichthouten meubels en leuke decoratie. Haar kamer straalde zo'n gezelligheid uit. De mijne was deels zwart met wit en gewoon wat basic meubels.

Ze gebaarde dat ik kon gaan zitten. 'Zo, waarmee zullen we beginnen?' Vroeg ik. Ze leek nogal verlegen, wat ze normaal niet was. 'Euhh... misschien kunnen we eerst bedenken wat we zouden doen qua presentatie.' Zei ze voorzichtig. Ik knikte en we gingen samen op haar bed zitten, omdat er daar meer plaats was dan op haar bureau. Ze nam de papieren en keek me aan. 'Ik dacht dat we misschien een leuk filmpje konden maken. Dat zou leuker zijn.' Zei ze. Ik knikte instemmend, dus begonnen we de scènes te plannen die in het filmpje zouden voorkomen.

We hadden parfum gekozen voor ons reclamespotje. Wel 20 van de 26 filmpjes waren mislukt omdat we steeds moesten lachen en ons niet serieus konden houden. Het ging zo...

Take 1

Emma : El sophia, het parfum voor mysterieuze daden.

*kijkt naar Rayden*

Rayden : Ideaal voor alledaags gebruik. Eerst even opsnuiven... shit dat moest 'opspuiten' zijn.

*liggen allebei in een deuk van het lachen*

Take 2

Emma : El Sophia, het parfum voor mysterieuze daden.

*kijkt naar Rayden*

Rayden : Ideaal voor dagelijks gebruik. Even opspuiten en je dag word mooier.

*Emma spuit wat parfum op*

*Rayden kijkt met een grote grijns naar Emma.*

Emma : Stop met lachen... zo kan ik toch niet doen alsof het lekker ruikt. Het ruikt eigenlijk naar verrotte vis...

*komen niet meer bij van het lachen.*

Take 19

Emma : El spohia, het parfum voor mysterieuze daden.

*kijkt naar Rayden*

Rayden : Ideaal voor dagelijks gebruik. Even opspuiten en je dag word mooier.

*Emma spuit wat parfum op*

Samen (met een fluisterende stem) : El Sophiaaaaaaaaaa

* einde spot*

----------------------------------------------

Emma

Uiteindelijk hadden we toch 5 filmpjes die gelukt waren. Van enthousiasme vloog ik Rayden om de hals, die me met een verbouwereerd gezicht zat aan te kijken. 'Sorry, ik ben overenthousiast.' Verontschuldigde ik me. 'Je hoeft toch geen sorry te zeggen. Ik wou het zelf ook doen.' Fluisterde Rayden. Ik bloosde en keek naar de grond. 'Wat dacht je van samen iets te bakken ofzo? Ik heb best wel honger' Gaf ik toe. 'Ja is goed. Maar je moet weten dat mijn bakkunsten op niets trekken.' Grinnikte hij.

We gingen aan de slag en maakten verrukkelijke brownies met chocomelk. Rayden had geklaagd dat er geen warm drankje bij was, en chocomelk leek de beste optie. Nu zaten we beiden te genieten van ons drankje en de brownies terwijl we 'divergent' aan het kijken waren. Ik schrok toen Eric Christina van de ballustrade wierp en klampte me vast aan Rayden. Hij grijnsde en sloeg zijn armen om me. Ik liet ze liggen.

Ik zag dat Rayden naar me zat te staren en keek hem recht in zijn ogen aan. Wat waren ze mooi... Het blauwe van zijn ogen versmolt met de groene spikkeltjes. Hij had echt speciale ogen. Ik sliktte en keek naar zijn lippen. Ze waren zo vol, ik had zin om ze tegen de mijne te drukken. Ik dacht aan hoe onze lippen perfect opeen zouden passen en focuste me terug op zijn ogen. Hij keek me intens aan en leunde toen wat naar voren. Ik besloot dat dit het juiste was en boog me ook naar voren.

Er hing een geladen stilte en toen onze lippen elkaar vonden voelde ik me intens gelukkig. Elektrische schokjes leken door me heen te gaan.
Ik grijnsde tegen zijn mond en zei : 'ik vind je leuk.' Hij antwoordde : 'Ik jou ook.' Ik grijnsde nog breder en wachtte toen een paar seconden voor ik de vraag stelde die al enkele minuten op mijn lippen lag.

'Rayden, wil je mijn vriendje zijn?' Vroeg ik hem.

================================
Ze heeft het gezegd!!!
Ik vind ze echt cute😍
Xoxo
Anouck💕

•vote• 💞
•comment•💖

Thnx voor alle 797 vieuws. Love you guys!💞

Have we met before?  #netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu