《13》ela mami

2K 66 67
                                    

^Emma's slaapkamer^
Rayden

Wait... wat? Had ik dat goed gehoord? Ik kneep even zacht in mijn arm om te kijken of het geen droom was. Nog steeds was ik in dezelfde kamer. Geen droom dus. Maar dat betekent.... neee.... Ik was dolenthousiast en keek naar Emma die al de hele tijd ongemakkelijk op een antwoord zat te wachten. Oh ja, stom van me. 'Ja tuurlijk.' Riep ik dolenthousiast en ik plantte nog een kus op haar volle lippen.

Om het te vieren stelde ik voor om 's avonds te gaan eten in mijn favoriet Mexicaans tentje. Het was al een tijdje geleden dat ik er geweest was en het water liep me in de mond als ik dacht aan hun versbereide nacho's met guacamole. Gelukkig vond Emma Mexicaans eten ook lekker, anders was het 'doei' tegen mijn taco's.

Emma

Rayden had me mee uitgevraagd naar zijn favoriete tentje. Mexicaans eten was een van mijn favoriete culturen als het om eten ging dus was ik tevreden. Na een halfuurtje ging Rayden naar huis om zich klaar te maken. Ik koos mijn outfit die uit een zwarte skaterrok, wit crop t-shirt, kniekousen en een bomber jack bestond en bracht een verse laag make-up aan. Ik nam mijn tasje en riep aan de voordeur dat ik uit ging eten met mijn vriendje. Mijn moeder kwam nieuwschierig aanhollen en bestookte me met allerlei vragen. Ik maakte me vlug uit de voeten en ging op weg.

De buitenkant zag er best wel hip uit. Die gezellige sfeer waar ik zo van hou en een paar bloemen die aan de gevel hingen maakten het uitzicht geweldig. Binnen had het juist een heel andere stijl. Meer modern met houten tafeltjes, kleurrijke tafelkleedjes, een bar met zitgelegenheden en uitzicht in de keuken. Ik vond het altijd leuk dat je kon kijken terwijl de koks aan het koken waren. Ik nam plaats en begroette Rayden met een kus. De ober kwam langs met de menukaart die er ook al even leuk uitzag en ik dacht te menen dat ik hem naar me had zien knipogen. Dat had ik me hopelijk verbeeld...

Ik nam een ceasarsalade (ze hadden ook een streetfood menu) want ik wou eens voor gezond gaan. Nou ja half gezond dan, want ik nam er ook nog nacho's bij. Rayden nam ook nacho's en twee taco's. Hij keek verlekkerd naar de kaart en ik moest glimlachen om aijn blik. Hij kreeg het in de gaten en vroeg : 'Wat is er zo grappig?' 'Oh niets, antwoorde ik, alleen die blik naar de kaart alsof je een vehongerd kalfje bent is best wel grappig.' Hij kreeg de slappe lach, maar hield zich serieus toen de ober kwam.

Hij vroeg naar Rayden's keuze maar keek nogal geïrriteerd naar hem. Vast met het slechte been uit bed gestapt. Toen het mijn beurt was om te bestellen veranderde zijn blik en keek hij vanonder zijn wimpers naar me. Het was niet eens sexy, het was té. Ik negeerde het en gaf mijn bestelling door. Hij nam de kaarten mee en ging toen gelukkig weg. Rayden keek naar mij met opgtrokken wenkbrauwen.

Rayden

Hoe haalde die gast het in zijn hoofd om te knipogen naar Emma? Zag hij dan niet dat ze hier samen met mij was? Duidelijk niet dus. Als hij het nog eens zou proberen was ik zeker niet van plan om erbij te zitten en niets te doen. O nee, ik zou hem eens zeggen waar het op stond. Mijn gesprek met Emma liep wat stroef vanwege de ongemakkelijke stilte met dank aan die suffe ober. Spijtig genoeg was het dezelfde ober die ons eten kwam serveren. Hij gaf Emma een servetje en ik zag dat er een telefoonnummer op geschreven stond. 'Ela mami, bel me wanneer je maar wilt.' Zei hij met een hese stem. Emma stond er als versteend naar te kijken en ik griste snel het servetje uit haar handen en scheurde het in kleine stukjes. Ik keek zo boos mogelijk naar de gast en zei : 'ze is van mij vriend, en als je geen problemen wilt, zou ik nu gewoon terugwandelen naar de keuken.' Hij keek verbaasd, haalde toen zijn schouders op en liep weg. Emma had nog steeds geen woord gezegd. 'Gaat het?' Vroeg ik haar. Ze knikte instemmend en we begonnen te eten.

Gelukkig herstelden de nacho's de sfeer wat. Ze waren echt overheerlijk en Emma leek nog nooit zo gelukkig geweest. Ze had zo'n prachtig gezicht, ik zou er uren kunnen naar staren. Maar ja, da deed ik niet want anders zou ik op een stalker gaan lijken...

Ik herinnerde me opeens de jongen die ze een tijdje geleden knuffelde aan de schoolpoort weer en had door dat ik haar eigenlijk nog niet gevraagd had wie dat was.

'Ehh Emma, weetje nog een tijdje geleden, toen je een jongen knuffelde aan de schoolpoort. Wie was dat?' Vroeg ik.

'Ohh, dat is Joey, mijn beste vriend.' Antwoordde ze. Opeens voelde ik me dom. Had ik me jaloers gevoeld tegenover haar beste vriend? In mijn gedachten facepalmde ik mezelf.
================================
Hey, dit is nu al het 13e deeltje! Heb je feedback? Laat het me dan zeker weten.
Xoxo
Anouck💕

like•💞
•comment•😏

Oh, en omdat ik denk dat jullie het wel leuk zouden vinden heb ik hier een foto van Rayden.

Ps ik had gedacht om binnenkort misschien een soort meet en greet van mijn personages te doen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ps ik had gedacht om binnenkort misschien een soort meet en greet van mijn personages te doen. Lijkt jullie dat wat?

Have we met before?  #netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu