Hoofdstuk 54

3.8K 102 57
                                    

[EEN JAAR LATER]

Shawn's POV

Ik word wakker door het felle licht wat in mijn ogen schijnt. De gordijnen zijn wat open geschoven en waaien heen en weer. Een warme bries komt de kamer in. De linkerkant van het bed is leeg. Het zonlicht valt over de witte muur, vol met foto's. Ik trek mezelf omhoog uit bed om vervolgens een douche te nemen. De straal van heet water stroomt over mijn rug heen. Vanuit de kamer hoor ik veel geluiden, maar de ramen van de badkamer zijn beslagen. Als ik het dan eindelijk voor elkaar heb gekregen om de douche uit te zetten droog ik me snel af. Ik stap in een korte broek en trek een T-shirt over mijn hoofd heen. Ik haal een hand door mijn klamme haren en loop dan de slaapkamer in.

De deuren tussen de slaapkamer en het balkon staan wagenwijd open en de gordijnen waaien naar binnen. Ik hoor haar blote voeten kraken op de houten vloer. Ze springt in mijn armen en slaat haar benen om mijn middel. Miljoenen kusjes in mijn nek volgen. "Gefeliciteerd mijn aller, aller, aller liefste Shawn".

Ik laat Lucy op de grond zakken. Als ze eindelijk een weg naar de onderkant van haar mouwen heeft gevonden, krijg ik een warme kus. Nog altijd verspreid zich een overweldigend gevoel over mijn lichaam.

Ik volg Lucy naar het balkon en schrik al snel op van de gedekte tafel die klaar staat. Tussen al het eten door staan wat kaarsen en liggen bloemen. Op mijn bord staat een klein potje. "The reasons why I love you" Lees ik hardop van het potje af. Mijn wangen beginnen een net zo erg te gloeien als de dag dat ik Lucy had ontmoet. Ik schuif Lucy's stoel naar achter, als een echte gentleman en plaats dan een kusje op haar hoofd. De warme wind komt in zachte vlagen langs. Of terwijl een briesje, verbeter ik mezelf.

We kijken uit op het strand met een lichtblauwe zee, wit zand en honderden palmbomen. Terwijl Lucy wat dingen op mijn bord legt en Jus d'orange inschenkt, open ik het potje. Honderden kaartjes vallen op mijn bord.

(A/N Wil je alle kaartjes lezen, zet het dan even in de comments, dan maak ik er nog een hoofdstuk van ;) )

Ik pak Lucy's hand vast en wacht tot ze me recht in mijn ogen aankijkt. "Ik hou zo veel van jou, je woorden, de kuiltjes in je wangen, je vrolijkheid, de manier waarop je beweegt en alles wat je doet. Lucy ik hou zoveel van je en ik wil de rest van mijn leven met jou delen". Ik sta op uit mijn stoel en trek zo ook Lucy omhoog. Ze kijk me met doordringende ogen aan, die langzamerhand wat waterig worden. "Alles is perfect zo, alles is prefect" Zeg ik voor ik een kus op haar mond druk.


E I N D E !

Er komt nog een Q&A aan. Dit zijn de personen waar jullie vragen aan kunnen stellen:

Lucy

Shawn

Kayleigh

Cameron

Aaliyah

Aftertaste ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now