Hoofdstuk 7

5.1K 175 21
                                    

Lucy's POV

Kayleigh heeft voorin plaatsgenomen naast de chauffeur. De man draagt tot mijn verbazing gewoon een spijkerbroek met een shirt van Shawn Mendes. Ik glimlach naar de man en steek mijn hand uit. "Hallo meneer" "Ewa.. Ehm?" "Lucy" "Mohammed, maar noem me Mo" Schreeuwt hij terug. Kayleigh schud mijn hand, omdat Mohammed dat niet doet. "Dit wordt een leuke rit" Fluistert ze in mijn oor. "Het zal wel" Zucht ik.

Shawn opent de deur voor mij en ik neem plaatst op de achterbank. "Schuif ns op" Zegt hij terwijl hij me met grote ogen aankijkt. Ik kaats hem een  verwarde blik terug. Hij duwt met zijn handen tegen mijn heup aan, waardoor ik naar de andere kant van de bank schuif. Zijn handen in mijn zij kietelen enorm, waardoor ik mijn lach niet kan inhouden. "Het kon ook vrijwillig" Grapt hij als hij mij ondertussen aan het kietelen is. Zijn gezicht hangt dicht boven die van mij. Ik bestudeer zijn ogen goed. Als zijn gezicht een paar centimeter van die van mij verwijderd is, bijt hij weer op zijn onderlip. Heel verleidelijk dit. Snel hijs ik mezelf weer omhoog. Shawn drukt op een rood knopje in de stoel. "Mo we kunnen vertrekken hoor". Er gaat een zucht door de speaker heen. Ik stoot Shawn tegen zijn schouder aan. "De deur" Fluister ik. Snel doet hij de deur dicht. Ik lach zachtjes om zijn verwarde gezichtje. 

"Waarom zit er eigenlijk zwart glas tussen de voor en achterbank?" "Zodat ik niet altijd gezien word door fans". Ik knik. "Zijn wij dan geen fans?" "Kayleigh wel, jij niet" "Oh". Ik blijf naar de rode knop in de stoel staren. "Probeer maar". Voorzichtig druk ik het knopje in "Hey Kay" "Lucy! Hahha kun je mij ook horen?" "Hmn" "We moeten nog drie kwartier rijden" "Zo lang?" "Er staat file". "De trein was misschien wel wat sneller geweest" Zegt Shawn. "Ach, deze luxe is niet verkeerd". Er valt een lange stilte als het knopje weer uit gaat. "Je optreden was echt geweldig". Shawn lijkt geschrokken van mijn opmerking. "Daar ben ik blij om" "Mag ik misschien wat vragen?" "Jij altijd. I..Ik bedoel" "Waarom heb je ons die vip-kaarten gegeven?"

Aftertaste ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now