Hoofdstuk 23

4.2K 143 35
                                    

Lucy's POV

"Zou Shawn er ook zijn?" "Lucy alsjeblieft, je staat nu al een kwartier voor je kleding kast". Ik ga op mijn bureaustoel zitten. "Stoer, sexy, sportief, casual of basic?". Ik haal mijn schouders op. Ik weet niet eens wat dingen als 'casual' inhouden. 'Dan wordt het mijn lievelingsoutfit". Lachend pak ik de stapel kleding aan.

Ik sta in de badkamer te stoeien met mijn haren. De outfit die ik aan heb is vrij simpel. Ik trek het shirt over mijn hoofd heen en strik mijn veters met een drie dubbele knoop. "Oh-Mijn-God" Zeg ik stomverbaasd als ik de woonkamer inloop. "Kay je ziet er echt fantastisch uit". Ze lacht verlegen en kijkt naar haar spiegelbeeld in de ramen. Het zachtroze jurkje wat ze draagt staat haar fantastisch. "Zie ik er niet te feestelijk uit?" "Lijkt het nog of ik naar een feestje ga?" Zeg ik lachend. "YOU ALWAYS LOOK AMAZING" Schreeuwt ze door de kamer heen. Kayleigh drukt een kus op mijn wang en gooi mijn jas naar mijn hoofd.

Kayleigh's POV

We lopen het strand op naar het cafe. Wat is het hier toch ook mooi. "Wie als eerst daar is" "Lucy dat is niet eerlijk, ik heb een jurkje aan" "DE VERLIEZER TRAKTEERT OP CHOCOMEL". Prima, ik heb zelf ook behoorlijk veel zin in een warme chocomel. 

"Hey jij ook hier" Zeg ik tegen Lucy die hijgend tegen de deur aanleunt. "Graag met slagroom" "Daar is Cameron" Fluister ik. "HEEYY MEIDEN". Lucy maakt een praatje met hem en loopt dan naar binnen. "Hey Kayleigh" "Hay". Voor ik het weet sta ik te knuffelen met Cameron Dalles. "Zullen we naar binnen gaan? Nash is er als het goed is bijna". Ik knik. Hij slaat een arm om mijn schouders heen en mompelt "Je ziet er geweldig uit".

Aftertaste ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now