Hoofdstuk 44

3.6K 121 14
                                    

Shawn's POV

Ik loop de badkamer in. Lucy staat onder de douche en zingt hard met de muziek van de radio mee. "Omg Shawn" Snel doet ze haar armen voor haar lichaam. Waarschijnlijk uit een schrikreactie. "Ik heb je al eens eerder zo gezien" Zeg ik met een knipoog. Ik hoor haar lachen en dan draait ze zich weer om. Ik poets mijn tanden en steek daarna een geurkaars aan. Ik kleed mezelf uit en stap ook onder de douche. Lucy probeert me arrogant aan te kijken. Ik kan er hard om lachen. "Ik moest ook douchen en jij bent te lang bezig".

Lucy trekt mijn shirt aan en rent de badkamer uit. Ik doe wat gel in mijn haren, omdat ik vandaag weer naar buiten moet. Ik breng Lucy straks naar Kayleigh toe, zodat ik met Cameron op stap kan. We moeten nog aardig wat dingen regelen voor valentijn. "LUCY MAG IK MIJN SHIRT?" Roep ik door de gang. "HIJ ZIT ZO LEKKER". Met een ontbloot bovenlijf loop ik mijn kamer in. Verlegen staart Lucy naar mijn lichaam.

Ik spring bovenop haar en zorg dat ik mijn shirt terugkrijg. Ze blijft lachen en doet voor haar doen veel moeite om hem aan te houden. "Het kon ook vrijwillig" Lach ik. Als ik mijn shirt teruggewonnen heb ligt ze onder me, in alleen haar Calvin Klein bh. "Waarom ben je zo mooi" Ik geef haar kusjes in haar nek. "Niet veel mooier dan dat jij bent" Mompelt ze tussendoor. "Kut, half één al" Zeg ik als mijn blik op de wekker valt. "Ik moet me nog opmaken". Lucy springt van het bed af en haast zich naar de badkamer.

Ik open Lucy's deur en help haar uit de auto. Kayleigh komt al op ons afrennen. Ik geef haar een knuffel en loop dan naar Cameron. "Ey man" "Yooo Shawn, ey moet je zien". Hij neemt me mee naar binnen en laat zijn laptop aan me zien. De site van het hotel staat open. "Hier, we kunnen een speciale boeking voor valentijn maken" "Nice" Mompel ik als ik tussen de foto's op de website scrol. "En moet je dit zien, je weet toch nog wel hoe dat zwembad er uit zag?". Ik knik en denk aan het oude vervallen zwembad waar we altijd mensen langs de kant nat maakte. "Holy shit, hebben we het over hetzelfde zwembad?" "Helemaal gerenoveerd" "Dit is echt perfect" "Zullen we boeken?". Ik knik en geef Cameron een box. 


Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu