Hoofdstuk 43

3.5K 121 24
                                    

Lucy's POV

Ik zit aan Shawn zijn bureau en blader wat door zijn notitieschrift heen. Zijn aantekeningen zijn inspirerend. Op een lege pagina achterin zijn schrift begin ik met het schetsen van een tekening.

Shawn komt met een heet hoofd de kamer binnen lopen en zet twee mokken met thee voor mijn neus neer. "Wat maak je?" "Vind je het erg dat ik het in je schrift heb gedaan?" "Nee tuurlijk niet". Hij slaat zijn handen om me heen en legt zijn hoofd bovenop die van mij. "Dit is het uitzicht dat we hadden tijdens onze laatste nacht samen" "In de tent?". Ik knik. Shawn geeft een me een kus en zet de tv aan. "Mag ik douchen?" "Natuurlijk". Ik pak wat Calvin Klein ondergoed en een te groot shirt. "Waar is de badkamer?". Shawn loopt voor me uit naar de badkamer. "Wow, het is echt heel mooi". De muren zijn betegeld en er staan veel planten en kaarsen. Shawn steekt ze allemaal aan. "Heb je gezelschap nodig?" "Ik red me wel, dankje" Lachend duw ik hem naar buiten.

Met mijn natte haren in een knot en mijn pyjama aan loop ik zo snel als ik kan naar Shawn's kamer toe. Gewoon voor het geval ik iemand als zijn vader ineens tegenkom. "Halleloeyah" Zeg ik als Shawn net in zijn onderbroek staat zodra ik de kamer binnenkom. Dit lichaam heb ik echt te lang niet meer gezien. Ik hoor hem zachtjes lachen.

Shawn trekt een korte broek aan en houd zijn T-shirt uit. Hij gaat in bed liggen en wacht tot ik kom. Ik sta nog bij het lichtknopje. Als ik deze uitdruk ren ik zo snel als ik kan naar het bed en daar spring ik in. "Ben je dan nooit bang dat er iemand achter je staat?" Vraag ik als Shawn hard begint te lachen. "Eigenlijk niet nee". Hij duwt op het topje van mijn neus en trekt me in zijn armen. De beelden van de tv verlichten de kamer. Ik streel zijn wangen een aantal keer en druk dan een kus op zijn mond. Het enige wat ik hoor is de regen die zachtjes tikt op het raam, het geroezemoes vanuit de tv en de geluiden die ik uit onze kus kan opmaken.

Als twee lepels liggen we tegen elkaar aan. "Hoelang kan ik hier blijven?" Vraag ik uit het niets. Ik zou bijna vergeten dat ik op vakantie ben. Ik moet nog terug naar huis. "Niet over nadenken, niet nu. Geniet van dit moment" Fluisterd hij in mijn oor waarna er een kusje volgt. "Slaapzacht baby, ik hou van je".

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu