Hoofdstuk 49

3.4K 132 12
                                    

Lucy's POV

"Lucy? Huh maar.. Wat doe jij nou hier?" "Hetzelfde als jij doet" Zeg ik verbaast, maar lachend tegen Kayleigh. "Jaaaaaaa.... Ik kan het uitleggen" Begint Cameron. "Shawn en ik hebben dit samen geboekt" "Delen we dezelfde kamer?" "Oh nee, Lucy alsjeblieft. We zitten gewoon in hetzelfde hotel". Een zucht verlaat mijn mond. "We hadden groepskorting" Zegt Cameron voor hij kopje onder gaat. "Gezellig" Giechelt Kayleigh. 

Ik zwem achter Cameron aan en ga aan de rand van het bad hangen. "Ik heb zojuist je vader ontmoet" "Martin?". Ik knik. "Ja dat is mijn vader ja" "Is dat erg?" "Wat? Huh? Ja.. Wacht nee. Ik bedoel nee. Sorry Lucy, het zijn de zenuwen" "Zenuwen voor wat?" "Beloof me dat dit tussen ons blijft Luce" "Belooft" "Ik neem Kay vanavond mee uit eten" "Niks om je zorgen over te maken toch?" Vraag ik hem geruststellend. "Nou.. Het is een familiebedrijf van mijn oom en er speelt een band, speciaal voor haar" "Ahw Cam, dat is zo lief. Ik weet zeker dat je Kayleigh de dag van haar leven geeft" "Denk je?" "Natuurlijk" "Oke, dankje. Dat had ik even nodig" Zegt hij zenuwachtig. Ik lach vriendelijk en neem dan een grote duik in het water.

"Shawn ben je klaar?" "Nee" "Je bent zo slooommm" Roep ik vanuit de slaapkamer. Shawn staat al zeker tien minuten in de badkamer en ik heb voor zover nog geen douche aan horen gaan. Ik zit nog steeds in mijn bikini en badjas op de bank, wat te zappen op de extreem grote tv. 

"Lucy?" "Ja?" "Kan je even komen?". Zuchtend trek ik mezelf uit de stoel en loop ik naar de badkamer toe. "Ja wat is er scha.." Verbaasd blijf ik in de deuropening staan. De badkamer staat vol met waxinelichtjes, het bad is gevuld en vanuit de box klinkt een relaxed muziekje. "Shawn.." Is het enige wat er uit mijn mond komt. "Oh shit.. ik ben nog wat vergeten" Zegt hij dan geschrokken. In de tijd dat Shawn iets zoekt in de slaapkamer, kleed ik mezelf uit en stap ik in bad. Het water is donkerblauw gekleurd en als ik met mijn armen onderwater beweeg komen er glitters naar boven. Er is geen twijfel over mogelijk, dit is mijn favoriete bathbomb en zo ook mijn favoriete dag. 

"Ja, oké, ik heb het eindelijk". Shawn loopt de badkamer binnen en blijft daarna verstijfd staan. "Sorry.. ik had geen geduld meer" Zeg ik terwijl ik totaal niet charmant met mijn haren speel. "Deze ontbraken nog". Shawn gooit een hand vol met rozenblaadjes in het bad. "Er ontbreekt nog één ding" Zeg ik verlegen. "Wat dan?" "Jij".

Ik lig in Shawn zijn armen en speel ondertussen met een klein shampooflesje. Geen idee waar ik die zo snel vandaan heb getoverd. "Waar heb ik dit allemaal aan verdient?" Vraag ik Shawn. Ik voel dat hij zijn schouders ophaalt. Voor zover het lukt draai ik me om, zodat ik hem recht in zijn glinsterende ogen aan kan kijken. "Weet niet.." Ik staar naar beneden. "Misschien gewoon omdat je het mooiste, leukste, meest geweldige meisje bent wat er bestaat en ik het bijzonder vind dat ik jou mijn vriendin mag noemen. Oh, en misschien ook een beetje omdat het Valentijn is". Zijn antwoord maakt me behoorlijk verlegen. Ik maar denken dat mijn wangen niet nog roder dan konden worden. Met Shawn voor het eerst samen in bad zitten werkte toch al de hele avond een klein beetje op mijn zenuwen. 

Aftertaste ft. Shawn Mendesजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें