Hoofdstuk 10

4.9K 156 4
                                    

Lucy's POV

We zitten in onze pyjama's op bed, wachtend op mijn mobiel. "Jezus wat is dat ding traag Luce". Ik haal mijn schouders op. "Veel kan je niet verwachten van een IPhone 4". Na vijf minuten start mijn mobiel dan eindelijk op. "Snel doe aan, doe aannnn" "Kay, rustig aan. Het is geen tijdbom". Ze rolt met haar ogen. Kayleigh speurt mijn hele mobiel af. "Misschien moet je gewoon even kijken welke tabbladen geopend zijn" "Die die heb ik per ongeluk weg gehaald" "Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar" "Sttt ik moet me concentreren" "haha". Ik loop naar haar cd speler en stop de cd van Shawn er in. Helaas heb ik geen cd speler, best oud voor deze tijd, maar het cadeautje was ontzettend lief.

"You tell me you were happier with him, you want me to stay
And you tell me that you needed time but you push me away
But then you try to take me back, my heavy heart just breaks
No, I can't lift the weight"

Schreeuwen we hard en behoorlijk vals met de muziek mee. "Ik geef het op. Geen sporen van Shawn te bekennen". We gaan in bed liggen. "Droom maar lekker over Shawn Mendes" "En jij over Shawn" Zegt ze terwijl ze haar tong uitsteekt. "Zet jij 'm uit?". Zuchtend strompelt ze naar de cd speler. "Slaaplekker Luce" Zegt ze zacht als ze in bed kruipt. "Jij ook Kay".

Droom

Ik sta weer voor het podium, hand in hand met mijn beste vriendin. Ik hoor overal gegil van meisjes, maar er zijn geen andere mensen. We staan uren lang te kijken naar een leeg podium. Dan opeens laat Kayleigh mijn hand los. Alles om me heen verdwijnt en de lucht wordt donker. Er slaat een bliksemschicht in het podium en alles staat in brand. Onder mijn voeten verdwijnt de grond. Nog steeds hoor ik alle mensen enorm hard juichen. Alsof ik in drijfzand sta wordt ik langzaam opgezogen in het gat onder mijn voeten. Dan pakt iemand mijn hand vast. Ik zie niet wie, maar ik weet wie het is.

Aftertaste ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now