Hoofdstuk 12

4.8K 154 13
                                    

Lucy's POV

"Lucy wake up, mijn moeder heeft pancakes voor ons gemaakt" "Hmm wat?" "Kom op slaapkop anders zijn ze zo koud". Kayleigh rent de slaapkamer uit. Pff.. Half elf al weer.

Shawn
Online
--------------------------------------------
S: Goedemorgen Lucy😙 10:07

L: Gmorning😊 10:37

S: Nog lekker geslapen? 10:38

L: Heerlijk! Jij ook? 10:38

S: Zeker weten!! 10:38

L: Ik hoorde dat er pancakes voor me klaar staan dus ik denk dat het tijd wordt om aan te vallen 10:39

S: Ahh dat is ook mijn favoriet, eetsmakelijk dan maar😉 10:39

L: Good to know en bedankkttt 10:40

Vandaag moet Kayleigh werken aan haar werkstuk van Biologie. Gelukkig heb ik dat vak niet gekozen, maar dat betekend wel dat ik haar deze keer niet kan helpen. Het leek haar verstandig dat ik vandaag naar huis ging. Een goeie beslissing aangezien ik op het punt sta mijn mond open te trekken over Shawn's nummer.

"Hier je tas Lucy, je ondergoed is gewassen" "Bedankt". Ik schud de hand van Kayleighs moeder en geef Kayleigh zelf nog een dikke knuffel. "Ik zie je maandag op school". Ik stap op mijn fiets, die bijna van ellende uit elkaar valt, en rijd naar huis toe. Het is voor een zaterdagochtend nog erg rustig in de stad. "Finally home" Mompel ik in mezelf als ik de straat in rijd. Ik voel in mijn jas- en broekzakken, maar kan mijn huissleutels niet vinden. Mijn tas bestaat alleen uit make-up en kleding.. Mijn moeder werkt waarschijnlijk nog.

"Hallo?" "Hey ehm.. Shawn"

Aftertaste ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now