Hoofdstuk 11

4.7K 160 10
                                    

Lucy's POV

Ik schiet overeind in bed en veeg het zweet van mijn voorhoofd af. Voor het eerst in tijden dat ik weer een nachtmerrie heb gehad. Kayleigh slaapt gelukkig nog. Ik ga weer liggen en pak mijn mobiel. Je moet toch wat om drie uur s'nachts (of s'ochtends?). Ik ga bekijk mijn berichten en geef ze één voor één antwoord. In onze groep is het nieuwe nummer van Alyssa gezet. Ik voeg haar toe en mijn mobiel staat dan open op alle contacten in mijn mobiel. Uit pure verveling bekijk ik iedereen die er tussen staat. Tot mijn oog valt op 'Shawn'. Snel klik ik het contact aan en ik zie er een notitie bij staan.

Lucy, dit is mijn privénummer. Ik zou het op prijs stellen als deze ook privé bleef. Ik hoop dat je nog eens contact op neemt. Ik ben via dit nummer altijd bereikbaar. Liefs Shawn

WHATT!? SHAWN!

Dus ik mag ook niks aan Kayleigh vertellen? Hoe ga ik zoiets nou weer voor haar geheim houden. Mijn handen trillen, Lucy doe eens normaal. Het is maar een telefoonnummer. Zal ik hem appen?

(L=Lucy S=Shawn)

Shawn

Laatst gezien om 00:48

------------------------------------------------

L: Hey 03:07

Ik denk dat het aardig nutteloos is om op zijn antwoord te wacht aangezien het midden in de nacht is. Ik ga aan het bureau van Kayleigh zitten en haal mijn schetsblok uit één van haar ordners. Ik begin met het schetsen van zijn gezicht. Zijn ogen die kijken naar het publiek. Zijn handen die een stevige grip hebben op zijn gitaar. Mijn mobiel trilt op het bureau. Verdomme, nu ben ik uitgeschoten. 

Shawn

Online

--------------------------------------------------

S: Lucy? 03:28

L: Hello Mendes 03:29

S: Hey dear Lucy 03:29

L: Moet jij niet slapen? 03:29

S: Dat kan ik beter aan jou vragen 03:30

L: Ohja ik ben ook wakker :( 03:30

S: Jij hebt volgensmij hard slaap nodig! 03:30

L: Hmpff you right! 03:31

S: Slaaplekker Lucy😙 03:32

L: Jij ook😘😘 03:32

Ehm, wow.

Aftertaste ft. Shawn MendesTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon