Hoofdstuk 35

3.7K 130 16
                                    

Shawn's POV

Ik neem plaats naast een wat oudere man. "Wil je bij het raampje zitten jongen?" "Graag" Glimlach ik naar de man. Gelukkig zitten we voorin het vliegtuig. Zo word ik niet herkend en kan ik proviteren van extra beenruimte. Ik stop de brief van Lucy op een veilige plek in mijn rugzak. Ik lees hem pas als ik aan kom. Ik doe mijn oordopjes in en probeer te slapen, wat moeilijk gaat aangezien ik alleen maar aan Lucy kan denken die nu alleen op het vliegveld rondzwerft. Gratis wifi lees ik op een stikker voor me.

Lucy❤

Online
__________________________________

S: Hey baby

S: Waar ben je nu?

L: Bij kayleigh

S: Gelukkig

S: Ik mis je al zo erg

L: Ik jou ook

L: Beloof je me dat je elke dag iets van je laat horen?

S: Beloofd

S: Als jij me elke avond weltrusten wenst

L: Beloofd

S: Mijn internet wordt slecht

L: App me als je aankomt

S: Isgoed

S: Lucy

L: Je maakt me zenuwachtig als je dat zegt

S: Ik hou van je

L: Ik ook van jou

S: ❤

Lucy's POV

Ik stap in mijn pyjama en plof dan op Kayleigh's bed met een grote aanloop. "Ook hallo" "Moet je lezen" Zeg ik als ik mijn mobiel onder haar neus druk. "Hey baby.. ahwww wat schattig Lucy". Tevreden laat ik me achterover vallen. Hij heeft beloofd dat we elke dag contact hebben en dat we elkaar na al die maanden weer zien. Wat kan er mis gaan? "Ahww hij is zo schattig" "Ja he?" "Wees maar zuinig met iemand zoals hij" Zegt ze als ze begint te kietelen in mijn zij.

"Denk je dat hij zijn beloftes na komt?" "Nee... Ik weet het zeker. Ik zag hoe moeilijk Shawn het vond je achter te laten" "Ik vraag me af of hij mijn brief al heeft gelezen" "Vergeet je tekening niet" Zegt ze overtuigend. Ja de tekening, die ik maakte nadat ik hem ontmoette op straat. "Weet je nog dat je moest huilen toen we Shawn voor het eerst zagen" "Oh stop hoor, dat was echt verschrikkelijk" "Fangirlllllll" Roep ik door de kamer heen.

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu