90.

313 43 17
                                    

Atsidusau ir užsimerkęs mintyse trenkiau sau per veidą ir vėl atsimerkęs atsistojau. Kelis kartus sumirksėjau ir pasišalinau iš kambario. Neperkalbinėsiu jo, tik noriu įrodyti, kad jam bus geriau toje ligoninėje. Jis tikriausiai vėliau man net padėkotų už tai.

Užlipau laiptais į viršų tikėdamasis pamatyti Joe, tačiau jo nemačiau. Tikriausiai išėjo susitikti su Jack arba kažkuo kitu.

Atsisėdau ant sofos ir išsitraukiau telefoną. Suradau Jack vardą savo adresų knygoje ir greitai parašiau jam žinutę, sakydamas, kad pasikalbėtų dėl gydimosi ligoninėje. Ir sulaukiau atsakymo – teigiamo.

Joe Sugg

Stebėjau kaip Jack įsikiša telefoną atgal į kišenę ir pakelia akis į mane. Jis gurkštelėjo savo gėrimo ir atsilošė kėdėje. Paprašiau Jack su manimi susitikti ir kaip būtų keista, jis sutiko. Nes kaip pamenu, paskutinį kartą mūsų pokalbis nebuvo iš gerųjų.

„Nemaniau, kad tikrai sutiksi su manim susitikti." Tyliai pasakiau stebėdamas puodelį karštos arbatos.

„Kodė turėčiau nesutikti?" Jack paklausė pakėlęs antakius. „Juk mes draugai. Geriausi draugai."

„Kažin.." Atsidusau. „Aš visai nepanašus į geriausią draugą. Pastarieji mano poelgiai buvo tikrai kvaili."

„Jo, pritariu." Jack palinksėjo ir aš šyptelėjau. „Apie ką nori pasikalbėti?"

„Manau žinai apie ką." Sumurmėjau turėdamas omeny Caspar.

Dieve, aš pavargau bartis su juo. Pavargau jaustis kaltu, pavargau žinoti, kad Caspar laiko mane bepročiu ir nori manimi atsikratyti. Ištikro, noriu, jog mano gyvenimas būtų toks, koks buvo ankščiau. Kai nebuvo jokių barnių, išsiskyrimų. Nieko, tik laimė mūsų santykiuose.

Koks būtų mano gyvenimas jei dabar nepažinočiau Caspar. Ar būčiau vienas, ar su kokiu nors kvailiu.

„Jūs vėl susipykote, huh?" Jack paklausė, lyg tai nebūtų naujiena.

Linktelėjau. „Dabar tai buvo rimta priežastis ant jo pykti."

Jis pakėlė antakius. „Kokia?"

Apsilaižiau sausas lūpas ir atsidusau. „Jis nori- na, jis nori mane uždaryti į kažkokia ligoninę, kur mane atseit bus geriau, kas man nė velnio nebus geriau. Kaip niekas nesupranta, kad man viskas gerai? Kad man nereikia jokio psichologo ar psichiatro. Arba išviso kažkokios ligoninės, į kurią nori mane uždaryti."

„Hm," Jack sumurmėjo. „Gal iš dalies aš pritariu jam."

„Ar tu sušiktai juokauji?" Su nuostaba paklausiau. „Netgi tu tam pritari? Visi pritaria, tik aš ne! Kas per velnias, žmogau?"

Jis tik gūžtelėjo pečiais. „Klausyk," Jis tarė. „Aš jau nujaučiu, kad pabodo bartis su Caspar, kiekvieną dieną jausti pyktį ir panašiai. Pagalvok logiškai, Joe. Tu susitvarkysi su savo problemomis, ir leisk priminti, kad ten ne beprotnamis, o tik ligoninė, žinai."

„Oh, užsičiaupk." Pavarčiau akis.

„Aš rimtai, Joe." Jack rimtu tonu pasakė. „Tu rupi Caspar ir jis nori visko tau geriausio, tačiau tu tai stabdai. Tu susigrąžinai jį, bet tu jį stumi nuo savęs, kai bando tau padėti. Kodėl tau sunku priimti kažkieno pagalbą? Jis myli tave, leisk jam padėti."

Tylėjau nieko nesakydamas.

„Žinai kodėl nepriimu pagalbos?" Paklausiau. „Todėkl, kad tuomet aš jaučiuosi suknistai silpnas. Lyg nesugebėčiau pats savim pasirūpinti."

Jack atsiduso. „Visiems kartais reikia pagalbos, Joe. Ir šiuo metu, tau jos tikrai reikia. Nenustebk, jei tau tikrai tikrai reiks pagalbos, o tau niekas nepadės. Nes visi bus įsikalę sau galvą, kad tu pats sugebi savimi pasirūpinti. Todėl sakau, leisk tau padėti."

***

Grįžęs namo, svetainėje nieko nemačiau. Tai reiškė, kad Caspar kambaryje.

Aš apsisprendžiau. Ištikro nežinau ar gerai darau, tačiau dabar, šiuo metu manau, kad tai gera mintis. Bet vėliau esu tikras gailėsiuosi. Ir šito žinojimas mane varo iš proto.

Nusileidau laiptais žemyn ir atidariau kambario duris. Caspar iškarto atsisėdo ir pažvelgė į mane.

„Aš nežinau ar gerai darau, ir bandau suvokti kaip jums visiems pavyko mane įkalbėti, bet.. bet aš sutinku." Pasakiau.

Caspar nusišypsojo. 

„Tik su viena sąlyga." Greitai pasakiau. „Jeigu kiekvieną dieną ateisi manęs aplankyti."

Caspar linktelėjo. „Sutarta."



THE END

Ryt turėtų būti epilogas, arba jo visai nebus, nes su epilogais man nekažką.

Ačiū, kad skaitėte ir komentavote, kad ir kaip čia nusivažiavau xd

Ir dar kai kas. Jau numanau, kad čia yra labai daug Teen Wolf fanių, ir aš pamaniau, kad reiktų parašyti istoriją. Tai.. ar būtų skaitančių jei ją įkelčiau? :)))

Life with him // Jaspar✔Where stories live. Discover now