35.

382 52 3
                                    

Po kelių mėnesių.

Oli White

Antra diena kaip aš esu pas Joe ir Caspar ir čia gana keista atmosfera. Joe sėdi užsidaręs kambaryje, o Caspar sėdi priešais mane sulindęs į telefoną. Jie lyg nemato vieno kito. Tai išties labai keista. Negi jie susipyko?

"Caspar, kas yra?" Paklausiau neiškentęs tos tylumos ir keistos atmosferos.

"Tai kad, viskas gerai." Jis pakėlė akis į mane ir nusišypsojo. "Kodėl klausi?"

"Na, visų pirmą, šiuose namuose keista atmosfera, antra, tu ir Joe būnat atskirai. Jis kaip urvinis žmogus užsidaręs kambaryje, o tu sulindęs į tą velnio išrasta telefoną. Štai kas blogai. Ar jūs bent kalbatės?"

"Jis dirba kažką kompiuteryje. Ir taip, mes kalbamės." Jis gūžtelėjo pečiais.

Atsidusau. Nepatikėjau. Nepatikėjau nė vienu Caspar žodžiu. Taip, prieš kelis mėnesius norėjau išskirti Caspar ir Joe, tačiau dabar.. dabar noriu, kad tarp jų būtų viskas gerai. Ir šiuo metu jų santykiams nėra viskas gerai.

"Caspar, aš tavo geriausias draugas. Tu visada gali man pasakyti kas blogai." Pasakiau jam nusišypsodamas.

Caspar linktelėjo, "žinau, Oli."

Caspar Lee

Padėjau telefoną ant staliuko ir nupėdinau iki šaldytuvo. Išgirdau žingsnius, nesistengiau pasižiūrėti kas tai, nes puikiai žinojau, kad tai Joe.

Radęs šaldytuve sūrelį, aš jį greitai suvalgiau ir pakelį išmetęs į šiukšlių dėžę, nusileidau laiptais žemyn ir nupėdinau į tualetą.

Atlikęs visus reikalus, kurie man yra svarbūs, aš nusiploviau rankas ir nusausinęs rankas į baltą rankškuostį, pradėjau lipti laipais į viršų.

"Caspar," Joe prabilo ir aš eidamas link sofos atsisukau į jį. "Kas tas Mark?"

Ir tik dabar pamačiau, kad jis rankoje laikė mano telefoną.



Nuomonių plyz

Life with him // Jaspar✔Where stories live. Discover now