18.

744 54 8
                                    

U hlavního hangáru jsou budovy nejvíce funkční. Pře námi je otevřená krajina. "Jo, tamhle to je ono." Ukáže Honza do dálky. "Nesmíme se zdržovat." Řekne Honza a chytne mě za ruku. Po chvilce mě však pustí, protože vloguje. Nelíbí se mi to, chci v jeho objetí zůstat, nejlépe navždy. Holky jdou za námi a povídají si.

Lehce přidáme do kroku. "Je to součástí pořád funkčního nádraží, není to to hlavní, ale je to funkční." Blížíme se k hale, ale zahlédneme člověka. Zpomalíme chůzi a naráz se rozběhneme za jednu lokomotivu. "Musíme najít jednu lokomotivu, tu hlavní." Zaslechnu od Honzy. Popojdu kousek dál abych si to důkladně vyfotil. "Kája, Kájo, ouu, shit... tam jsou lidi." Skrčí se Honza i holky. Já jdu blíž a dívám se na ně, vidím hůř bez brýlí, ale všimnu si, že mají kamery a fotí. "Asi jsou to lidi jako my." Řeknu, když k nim dojdu. Přeběhneme zpoza lokomotivy k první budově. Jeden vlak u ní je, jdu k němu blíž a chci si ho vyfotit na mobil, ovšem Honza mi vleze do záběru a zapózuje. Usměji se. "Ta je pěkná, tu si dám na tapetu." mrknu na něj.

Sednu si na zem u toho vlaku. Je to maličko děsivé, ale nádherné. Honza si sedne vedle mě. Holky se fotí.

"Co budeme dělat až přijedeme?" Zeptám se. "Netuším, ale dlouho nás vztah neutajíme a nechci to tajit, nestydím se za tebe ani za sebe." Dá mi ruku kolem ramen a já ho obejmu.

V objetí mu šeptnu do ucha "Miluji tě."

"Hrdličky, nechte si to na jindy jo?" Kývneme, zvedneme se a pokračujeme v cestě k hale. Zajímá mě jak bude obrovská. Nedíval jsem se narozdíl od Honzy na fotky.

Začalo To Budapeští| KonT/Mevy FanfikceWhere stories live. Discover now