8.

996 80 5
                                    

Honza chytá pokémony a já natáčím jeho vlog. Když mu dám kameru, tak vytáhnu mobil a nahraji pár snapů a instastories. Projíždím i komentáře za instagramu, které stojí za nic. Teda některé, třeba ty co jsou o tom jak se jmenuji a tak. Nahraji naši společnou fotku. Asi během dvou minut jsou otázky, jestli jsou naše přítelkyně. Achjoo..... 

"Právě jdeme do našeho apartmánu." Oznámím do kamery.

"A já si tady hatchuju vejce." Řekne Honza.

"Já si tady nehatchuju vejce, to by se tady lidi na mě divně dívali." Zasměji se.

"Tak ti je hatchnu já." Oba dostaneme záchvat smíchu.

Cestou děláme kraviny. Ty divné pohledy lidí stojí za to. Aneb když se Češi někam vydají.

Dojdeme do apartmánu. "Ku***." Ozve se z chodby. "Co se děje?" Zeptám se. "Zase mi odpadl mikrofon, já se na to vykašlu." 

"Klídek prosimtě." Usměji se a pohladím ho po ruce. Mohla to být krásná romantická chvilka, ale Honza začne natáčet. "Už zase mi upadl mikrofon, protože to mám pořád přidělaný zip ties." Řekne do kamery.

Jakmile dotočí, tak nafotíme pár fotek na Instagram. Jdu si pro notebook abych mohl nahrát fotku a Honza začal stříhat. Po asi hodině střihu a mém přetahovaní fotek a úpravě nám vypadne internet. Honza mi dá do ruky kameru. Zapnu ji. "Takže mám tady menší problém." Začnu natáčet kromě jeho hlavy i celé tělo. Které je absolutně dokonalé. "Mám dva problémy. První je ten, že mám špatnýho kameramana a druhý se, že nám nejde internet." Začnu se smát. "Tak ho kradu hotelu co je vedle našeho bytu. Zacampil jsem si tady pěkně v okně." Natáčím jeho věci na okně. "Počkej já si vlezu do toho druhýho." Jak řeknu tak udělám. "Snaž se tvářit nenápadně." Řekne Honza.

"No, s tím stabilizátorem." Začneme se oba šíleně smát. Když oba uděláme to co jsme chtěli, vyrážíme ven.

Začalo To Budapeští| KonT/Mevy FanfikceWhere stories live. Discover now