17.

743 59 9
                                    

Svou pozornost z Honzova zadku jsem přesunul ke kameře, abych měl památku. Vytáhl jsem ji a začal natáčet. Překročili jsme fungující koleje a přelezli menší zídku. Vylezli jsme za stromy, Honza vyšel před ty stromy a řekl. "Tohle je ten stožár, u něho je hlavní hala."

"Tam se chceme dostat." Dopovím za něj. Popojdeme všichni dál, kde uvidíme první vlak. Začnu fotit a všichni taky, občas podržím kameru. Takhle projdeme kolem asi pěti vagónů a lokomotiv. "Nezapomeňte, že je to tady pořád funkční." Prohlásí Honza když se snažíme projít k hale. Ovšem zahlédneme jedno krásné místo vhodné pro fotku, otevřený vagón v lepším stavu. Nejdřív jde dovnitř Honza.

Vyfotím ho. "Jak to děláš, že na každé fotce vypadáš tak dokonale?" Uculí se a jde zpět. Po něm jdu já. Opatrně vylezu, kdyby se propadla podlaha, asi bych nedopadl dobře, ale hlavně, že se to nestalo Honzovi. Párkrát mě vyfotí a jde za mnou. "Hej, co děláš?" Zeptám se.

"Ať to pod námi nepraskne." Zvýším hlas. "Neboj."

Vyfotí nás holky, jak se objímáme a u toho dělají obličeje. Vali fotí poslední fotku a mám dokonalé načasování. Těsně než zmáčkne tlačítko pro focení, políbím Honzu na tvář. Chytne mi na tvář a přitáhne si mě do polibku. Prohnu se v zádech. "Nech toho zlato." Řeknu a potom si uvědomím co jsem řekl. "Promiň." Zčervenám.

"Usměje se a chytne mě za bradu. "Zní to pěkně... zlato." Začneme se smát, není to ani moc vtipné, ale roztomilé. Sejdeme dolů a jdeme k hlavnímu hangáru.

Jak se vám líbí nový cover? :)

Dnes je věnováno úžasné sejkyskaLynchCliffi

Začalo To Budapeští| KonT/Mevy FanfikceWhere stories live. Discover now