11.

862 73 6
                                    

Asi o hodinu později jsou vysprchované holky a já též. Teď je tam Honza. Potřebuji si ještě vyčistit zuby. Zaklepu, ozve se "Ano." A já vejdu.

Honza tam stojí jen v ručníku, který má dost nízko. "Co potřebuješ?" Řekne naštvaně. "Chci si vyčistit zuby."
"Ok." Bere si své oblečení a chytá na kliku. Chytnu ho za ruku. "Co děláš?" Nečekám na nic a políbim ho. Honza se odtrhne.
"Kájo, já tě miluji, ale nevím jestli ty mě. Kdyby jsme spolu byli tak bychom to stejně neutajili a vůbec ne na YouTube. Tak jak to mezi námi vůbec je?"

Nic jsem neříkal. Vzal jsem si kartáček a pastu a začnu si čistit zuby. Honza odejde.

Dočistím si zuby a jdu do pokoje. Tak sedí na posteli Honza a holky. "Uděláme si nostalgickou chvilku?" Zeptá se Vali.
"Proč ne." Usměji se. Vytáhne láhev a dá jí doprostřed postele. Sednu si na volné místo mezi Vali a Honzu. "Kdo bude točit první?" Zeptam se. "Tak třeba ty." Řekla Péťa. Roztočím láhev. Směřuje na Honzu a Vali. "Pravda nebo úkol?" Zeptá se Honza. "Třeba pravda."
"Líbil se ti někdo někdy z téhle místnosti?"
"Ano."
"Já skočím pro víno co vy na to?" Řeknu.

"Jasně." Usměje se na mě Vali. 

Dojdu tedy pro něj. Máme tady dvě lahve. Donesu i skleničky, které jsou ovšem normální, ne na víno. Co už. 

Asi o dvě hodiny později jsou obě lahve vypité. Já jsem toho moc nevypil, Většinu Péťa s Honzou. Stále hrajeme. Teď točí Péťa. Hrdlo lahve padne na ni. "Ale no tak." Křikne a začne se smát. Úkol ji dává Vali. Valča si očividně myslí, že jsem též na mol. "Vím, že máš ráda Káju, tak ho polib!" 

"Je to jen, hra! Promiň Honzo." Začala mě líbat. Ze začátku normálně, později začala přidávat jazyk. Okamžitě jsem se odtrhl. Nebylo to takové jako s Honzou. Podíval jsem se na ni, má hlavu v mém klíně a usnula. Opatrně se zvednu abych jí nic neudělal. Všechny tři přikryji. Políbím ho na čelo a rukou mu přejedu po tváři. "Dobrou zlato." Řeknu mu co nejtišeji. "Miluji... tě Kájo..." Řekne Honza se spání. I já tebe Honzo. Usměji se a odcházím si lehnout na gauč. 

Začalo To Budapeští| KonT/Mevy FanfikceTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon