13.

957 69 5
                                    

Držíme se za ruce. Holky už opustil ten vyděšený výraz. "Víte, že jste si teď zavařili na FanFikce? Ale sluší vám to spolu." Řekne Vali. "Takže uz jsme spolu oficiálně?"
"Ano, konečně." Odpoví mi Honza. Políbím ho a jdeme dál. Jdeme na metro. Po cestě si všimnu nějakých dveří, které jsou jako zrcadlo. Takže nesmí chybět fotka.

Jedeme k budově parlamentu. Vystoupíme z metra a Honza začíná natáčet. Jednou rukou drží tripod s kamerou a druhou má volně vedle těla. Propletu naše prsty. Otočí se na mě a usměje se. 

Dojdeme k budově a všichni začneme fotit a natáčet. Je to jedna z nejzajímavějších památek v Budapešti. Je před ním malý park. Musí vypadat krásně na podzim, když je opadané listí. Sedneme si na lavičku a holky nás vyfotí. Sedíme držíme se za ruce a Honza mi dává polibek na tvář. "Hotovo a prosím nechte si to na večer." Řekla Péťa. Honza protočil očima a já jsem to nechal být. Včera jsem si nakonec lístky neobjednal. Radši trávím večer s Honzou. Holky taky párkrát vyfotíme. Obcházíme budovu parlamentu. Povídáme si o Maďarsku a tak. Samozřejmě si děláme ze všeho srandu, hlavně Honza. "Úplně nejvíc je zkratka jejich měny." Řekne Honza do kamery. "Vždy říkáme 'Please girls pay me 2000 HUF." Řeknu komickým hlasem. Všichni se smějeme.

Parlament v Budapešti je vážně obrovský. Když projdeme kolem dalšího pěkného místa, Honza mi dá kameru se slovy "Natoč, tady prosím pěkné záběry mě." Udělá psí oči. "Ty jsi pěkný pořád, i po ránu."

Dotočím záběry. Jdeme do jedné restaurace, kavárny nebo co to vlastně vůbec je. Objednám si Aperol a všichni se přidají. Mám dobrou náladu, protože jsem s tím nejlepším člověk na místě, na které jsem chtěl navštívit delší dobu. Slečna nám donesla tedy čtyři sklenice na malých talířcích. Na něm však kromě sklenice ležela kytka na ozdobu. Kterou jsem pro pobavení fanoušků začal žvýkat. Fuj. 

Začalo To Budapeští| KonT/Mevy FanfikceWhere stories live. Discover now