9.

989 78 11
                                    

Cestou děláme kraviny, jako vždy. Když si můžu dělat co chci a nikdo mě nezná, tak to je ten nejlepší pocit. Holky se rozhodly, že musí akutně na záchod. Jdou do nějaké restaurace. Vejdeme dovnitř. Porozhlédnu se. Prodávají tady kávu s sebou. Neváhám a jdu si jedno koupit. Výhoda, že tam obsluhuje Češka. Ale začal jsem na ni anglicky, až po té, co jsem začal česky na Honzu jestli něco chce, tak řekla, že je z Česka, jaká náhoda. Když se na ni Honza usmíval tak se ve mně objevila závist. Objednal jsem si Latté a Honza taky. Než to bylo hotové, tak holky přišly.

Vyjdeme ven, sedneme si na lavičku. Honza svou kávu vypil rychle. Když kelímek vyhodí, tak se vrací na místo, kde seděl, tedy vedle mě. Omylem do mě strčí. "Kájo!" Křikne. Strčil do mě a já upustil kelímek. Obsah se mi vylil těsně vedle rozkroku. Káva byla téměř studená. "Promiň." Vstane Honza. "V pohodě, už to kafe bylo studený. Jen se půjdu převléknout."

"Půjdu s tebou." Nabídne se Honza. "Jak chceš, ale nemusíš."

"Holky, podívejte se po odchodech, jestli jsou v osm nějaké ještě otevřené. Sraz bude u Mostu Svobody." Holky to odkývali a odešly do nějakého obchodu. My jsme vyrazili směrem k našemu bytu. "Moc se omlouvám." Sklopí hlavu Honza. "To je v pohodě." Usměji se na něho. Propletl své prsty s těmi mými. Stisknu mu ruku. Takto jdeme celou cestu. Chybí nám přejít jen jedna křižovatka a jsme tam, to bych nebyl já, kdybych nedával pozor na cestu, ale díval se po okolí. Zakopnu a upadnu na zem, ovšem s sebou beru i Honzu.

Naštěstí dopadneme dobře. Nic se nám nestalo. "Promiň." Oba se začneme smát. "Vstanu první a nabídnu Honzovy ruku. Chytne se a já mu pomůžu vstát. "Jsi vcelku?" Zeptám se. "Jop." Opráší si kalhoty a zadek. Jeho sexy zadek. Karle! Nad čím to zase přemýšlíš?!

Přijdeme , vletím do ložnice, kde si vytáhnu černé jeany. Když si je obléknu, tak se dívám do obrovského zrcadla, co máme na skříni. Upravuji si vlasy, Honza přijde. Stoupne si za mě. Chytne mě za boky a protože jsme skoro stejně vysocí tak si položí hlavu na mé pravé rameno a dívá se do zrcadla.

Začalo To Budapeští| KonT/Mevy FanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat