Bölüm 52 卷

2.2K 161 180
                                    

"GÜNAYDIN RİLAKKUMA FAMİLY!!🐻😍😎🙈"

🌜🌓🌒🌞🌕🌖🌛
☁GÜNAYDIN!☁
☀☀☀☀☀☀☀
⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰
🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶
🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
☕☕☕☕☕☕☕
👞👟👞👟👞👟👞

🌜🌓🌒🌞🌕🌖🌛 ☁GÜNAYDIN!☁ ☀☀☀☀☀☀☀ ⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰ 🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶 🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ☕☕☕☕☕☕☕👞👟👞👟👞👟👞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BÖLÜM 52:

Kulağımın derinden gelen makine dıt dıtlarını uğultu şeklinde duyması yavaş yavaş kaybolup gerçekliğe döndüğünde kolumdaki acı ile gözlerimi açtım.Hemşire iğne mi yapıyordu yoksa orayı deşiyor muydu?

B:"Şey...Biraz daha yavaş...."

-"Uyandınız mı efendim?Özür dilerim.Doktoru çağırmalıyım."

B:"Ben neredeyim?"

-"Hong Seoul Araştırma hastanesindesiniz efendim."

B:"Ahh..Teşekkür ederim."

-"Geçmiş olsun."

Kadın çıkarken gülümseyip kapıyı kapattı.Ağrıyan sırtım için sağ tarafıma yatmak için döndüğüm de şaşırdım hemen yatağımın yanında bir yatak daha vardı ama boştu.Ve yatakda kan lekeleri vardı.Korktum ve hemen elimi karnıma götürdüm ama bebeğim hala oradaydı çok şükür ki.Galiba başka hastanındı.Hastanede olduğuma göre o lanet karakoldan çıkmıştım.Sanırım biraz daha uyusam toparlanabilirdim.

Alnımdaki soğuk ellerin yüzümde gezinmesi ile korkarak uyandım.Annem ateşimi yokluyormuş.Ona sıcacık kollarına sarıldığımda içimdeki korkuyu serbest bıraktım.Saçlarımın üstünden öperken bana ninni söyledi.Bunu küçükken çok zaman geçirdiğimizde yapardık sonra ise onunla asla zaman geçiremedim şirket yüzünden.

-"Korka tamam mı her şey geçti.Atık güneş doğdu karanlık geceye.Kızım olmandan asla utanmadım ya da seni istemediğin bir şeye zorlamadım.Eğer yaptıysam beni affet Arin..."

B:"Seni seviyorum anne.Benden uzak olsan ve bana soğuk davransan da düşünce yardımıma ilk sen koştun.Bu yüzden... "

Kapıdan gelen tıkırtı ile ikimizde yönümüzü oraya çevirdik.Işığın içinden yavaşça bir beden çıktı.Yaşla dolu gözlerimin bulanıklığını gidermek için başımı aşağıya eğip elimle yanaklarımı sildim.Annem kalkıp giderken başımdan öptü.

-"Doktorun ile konuşacağım."

Onaylar mırıltılar çıkarırken hala ardı arkadı gelmeyen yaşları diliyordum.Etrafı dolduran koku ile burnumu çekip hıçkırdığım halimi bir anda kestim.Kafamı yukarı bir çırpıda kaldırdığımda karşımda hastane kıyafetleri içinde ve bir kolu sargılı,yanında serum askısı aolan bir adet Çanyör!

B:"Hayır bu hayal!İnanma Arin!"

Chanyeol:"Ben geldim..."

İnanmıyordum.Bu yaşadıklarım beynime işkence edip onun hayali ile beni kandırıyordu.Elimle yüzümü kapatıp geçip gideceğini söyledim kendime.

✔Night Dreams!~夢想之夜?//ChanyeolWhere stories live. Discover now