Bölüm 50 卷

1.9K 159 171
                                    

👑Selam ponçik okurlarım..📚❤.❤👑

"❤💙💚💛💜Rikuma Family KOOOOOCCCAAAAMMMAAAANNNN Öpüldünüz!!!!!😗💜💛💚💙❤

50.BÖLÜM:

Baek:"Yalvar hadi!Kardeşim gibi sende yalvar!Umutsuzluğu ve acıyı hisset!"

B:"Canın cehenneme lanet herif!Dokunma bana!"

Baek:"Artık çok geç sürtük altımda zevkle inle!"

Elini ısırdım ama bu ona yetmedi karnıma baskı uyguladıkça korkum artıyordu.Elime geçirdiğim zarf açacağını hiç düşünmeden omzuna saplayınca binayı inleten bir çığlık attı ardından yanağımı yerinden oynatan bir tokat ile kendimden geçmemi sağladı.Bu işe yaramıştı sanırım.Karnımın üstündeki baskı azaldı.Ama saniyeler sonra öyle bir acı hissettim ki karnımda lanet manyak hayvan herif tekme atmıştı sanırım.

Etrafımdakilere tepki veremesem de neler olduğunu hissedebiliyordum.Bileğime değen soğuk demirin zincir olduğunu ve beni bir yere bağladığını anladığımda gözlerim kendiliğinden kapandı.

Karnımdaki sonu gelmez sancı ile gözlerimi açtığımda hala inşaat alanında olmalıydık.Yanan variller falan filan bildiğiniz mafya kılıklı adamların mekanıydı.Korumalar kapıdaki yerlerini aldılar silahla donanmış bir şekilde.Birilerinin beklendiği çok açıktı.O gelen kişi buradan sağ çıkacak mı o da pek bilinmezdi ama..

Bağlanmış olduğum sandalye başında iki koruma bekliyordu.Deponun ortasındaki deri koltuk da yaşlı kadın pişkin pişkin gülerek oturuyordu.Yüzümdeki acıya elimi götürdüğümde yanağımın tam elmacık kemiğimin orada bir kesik vardı.Sanırım Baekhyun tokat atarken yüzüğü çizmişti.

Baek:"Sürtüğümüzde uyanmış."

Başımı deponun girişine çevirdiğim de omzundan sargılanmış olsa gerek ceketinin bir kolunu giymemişti.Elini ısırdığım yerde sargılıydı.Başımı eğip ayaklarımı kendime çektim.Ne olacaksa olsun bitsin öleyim diye dua ettim.

Gelip önümde eğildi ve yanağımı tutup yüzümü kendine çevirdi.Ona o kadar nefret ve kin dolu bakmıştım ki bunu anlatamam.Yüzümü sertçe tekrar diğer tarafa çevirdim.

B:"Çek pis ellerini üstümden!"

Baek:"Bu kadar gururlu olma derim bu lanet hayatta."

B:"Öldüğümde senin gibi şerefsiz olacağıma gururum ile acı çekerek ölürüm daha iyi."

Baek:"Asıl şerefsiz o kocam dedim adam!"

B:"Sanaönceden de dedim sizin olayınız ile ilgim yok!Umurumda değil nasıl hissettiğin!Bir an önce öldür beni."

Baek:"Bu o kadar kolay değil güzelim!Öyle acısız ölmene izin veremem.Şimdi misafirimiz için hazırlık yapmalıyız.Onu şuraya götürün."

Bileğimdeki acı veren zinciri çıkarırlarken olacaklardan korkmaya başladım.Beklediği misafiri o olamazdı değil mi?Kapının biraz yanındaki alana gidip dizlerimin üstüne çöktürdüler.Başımı kaldıramıyordum.Lanet olsun ki canım çok yanıyordu.

Kapıdan içeri yayılan güneşi bir gölge kapladı.Başımıkaldırmak istesem de kaldıramadım ya da kaldırdığımda o olmasından korktum.

Baek:"Bakın kim gelmiş."

Chanyeol:"SENİ.."

Lay:"Chanyeol tamam!Sadece anladın mı..."

Baek:"Oooo bay XingXing de buradaymış."

✔Night Dreams!~夢想之夜?//ChanyeolWhere stories live. Discover now