Bölüm 10 卷

2.3K 204 33
                                    

"Günün iyi geceler bölümüdür ❤Hapinize Tatlı Rüyalar Rikuma Ailesi!

10.BÖLÜM:

Sabah uyandığımda kapımı açtım ve dışarı çıktım.Üstümü değiştirmeye üşenmiştim.Chanyeol her zamanki gibi sofraya oturmuş gazetesini okuyordu.Yüzünde pis bir sırıtış vardı.Yavaşça ilerleyip sandalyeye oturdum.

Chanyeol:"Ne o çok sevdiğin adama dün geceyi kızla geçirmiş."

B:"Gideceğim!"

Chanyeol:"Ne?"

B:"Beni Japonya'ya gönder!"

Chanyeol:"Artık çok geç güzelim!"

B:"Peki o zaman sen git!"

Chanyeol:"O neden?"

B:"Sadece seni görmezsem unuturum diye...Unutunca gitmek için cesaretim olursa diye!"

Chanyeol:"Hayır sana zarar veren birine neden aşık olursun ki?"

B:"Bu seni ilgilendirmez!"

Chanyeol:"Aşık olduğun kişi bensem ilgilendirir küçük hanım!Şimdi yemeğini ye ve unutma burada kalmak istediğini kendin söyledin.Sana onun nasıl biri olduğunu söylemiştim."

B:"İkinizinde beni görmemesini sağlayacağım emil ol buna!"

Chanyeol:"Akşam hangim gelir bilmem gelmeden odana çıkmış ol.Ve sözümü dinle ona yüz verme!"

B:"Peki."

Masadan kıkırdayarak kalktığında başımı aşağıya eğdim.Odasına çıktığında bende odama çıktım.Arabanın evden uzaklaştığını duydumğum anda gzömden yaşlar akmaya başlamıştı.Banyoya girip baktığım aynaya lavabo taşındaki sıvı sabun şişesini alıp fırlattım.Aynadaki görüntüm bozulmuş ve büyük bir cayırtı koparak yere saçılmıştı kırık parçaları.Sonra kapımı yumruklayan hizmetçi kadına cevap bile vermeden yerdeki büyük bir parçayı elime aldım.Göz yaşlarım akarken bunu yapmaya cesaretim yokken o geldi aklıma Chanyeol...... Beni sevdiğini söyleyen adam.Ve bana en büyük acıları yaşatan adam.Önümde bir sürtükle öpüşmüş ve ona dokunmuştu.Onu istediğin söylemişti.Artık ne onun sevgisinden emindim nede yaşamak istediğimden...Daha fazla düşünmeden bileğimdeki acıyla gözlerimi kapadım.Tireyen elimden kana bulanmış parçayı en köşeye bir yere fırlattım ve bileğimden akan kanı zemindeki halı emdi ve ortadan kaldırdı.yatağın içine gidip yorganı üstüme çekerek yaşlı gözlerimi kapattım.Belki bileğimdeki bu acı yaşadığım diğer acıları bastırırdı.

Çanyör anlatım:

Deli gibi çalan telefona aldırış etmedim.Hizmetçi yine o ve sorunları için arıyordu.Ne olacak kaçmaya çalıştığını söyleyecekti.O kadar koruma ordusuyla bu imkansızdı.Şirkete girdiğimde bana gülümseyen yüze tekrardan aşık oldum.Bo Young gelip yanağıma öpücük kondorduğunda nedense eskisi gibi kalbim hızlanmadı.

-"Hey yoda ne bu halin?Hadi toplantıya!Geç kalacağız!"

B:"Geliyorum.Bekle ofisten dosyalarımı almalıyım.Ayrıca ne var mış halimde???"

Yani siyah pantolon,beyaz gömlek,gri sweet saçlarım yapılı yani normaldim!

Yani siyah pantolon,beyaz gömlek,gri sweet saçlarım yapılı yani normaldim!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-"Ben hallettim bile!Dosyaları den merak etme!"

Toplantısırasında titreyen telefona dayanamadım ve kapattım.İş çıkışı erken çıkmıştımve Bo Young ile yemeğe gitmek istiyordum.Odasına gidip sürpriz yapacaktım.Elimeodamdaki kutlama amacıyla gelmiş buketten bir gül alıp odasına girdim.Ama gördüğümmanzara ile yıkılmıştım...

✔Night Dreams!~夢想之夜?//ChanyeolWhere stories live. Discover now