Bölüm 13 卷

2.6K 201 26
                                    


"İYİ GECELER RİKUMA FAMİLY TATLI RÜYALAR!!!!!!❤(●ㅅ●)♡❤"

13.BÖLÜM:

B:"Bende gelmek istiyorum Chanyeol!"

Chanyeol:"Olmaz Arin!Doktorda ne olacağını bilemeyiz hem o deli bir anda ortaya çıkarsa sana zarar verirse!OLMAZ!Ayrıca şu son yaptığın olaydan sonra seni asla hizmetçinin yanından ayırmayacağım.Bana her şeyi rapor ediyor çünkü!O olayı dönünce konuşucam unuttum sanma!"

B:"Chanyeol ama..."

Chanyeol:"Aması yok Arin!"

B:"Sana yardımcı olmak istiyorum!"

Chanyeol:"Bir süre sonra zaten döneceğim sonuç ne olursa olsun!"

B:"Chanyeol hayır gitme iyileşmene gerek yok!Ben böyle mutluyum lütfen!"

Chanyeol:"Seni inciterek geçiremem hayatımı!"

B:"Eğer gidersen başka erkeklerle takılırım ona göre!"

Chanyeol:"Yapamazsın!Şimdi oyalama beni uçağı kaçıracağım!"

B:"Nereye gidiyorsun onu söyle !"

Chanyeol:"Bir süre sonra döneceğim zaten sadece beni bekle!"

B:"Ya değişmezsen?"

Chanyeol:"Ona o zaman bakarız!"

B:"Gitme yaşayalım işte böyle Chanye....."

Beni dinlemeden kolunu ellerimin arasından kurtarıp kapıyı kapattıktan sonra gitti!Taiki de ben Arin hiç durur muyum?Hayır durmadım ayakkabım bile olmadan arkasından koştum.

B:"Chanyeol gitme!Chanyeol....lütfen!"

Koruma beni tutmamış olsa yetişmiştim ona ama arabaya binerken bana bakmadan kapıyı kapatıp arabayı çalıştırdı.

B:"Chanyeol gitme lütfen iyileşmeni istemiyorum.Seni her halinle seviyorum..Chanyeol!"

Araba evin kapısından ayrılırken ben olduğum yerde yırtınıyordum ama beni dinemedi gitti işte.Korumanın koluna yapışıp hıçkırarak ağlarken geri gelmesini umdum ama gelmedi.Koruma kucağına alıp odama götürdü.

Chanyeol gitmişti.Bunu bana nasıl yapar ha?Onu sevdiğimi daha nasıl haykırayım ona?Ölmeyi bile göze almıştım.Yine olsa yine yapardım.Hayatımdaki herkes neden beni dinlemiyor ha?Neden kaybeden taraf hep ben oluyorum?

B:"Gitme Chanyeol....."

Hizmetçi uyandırdığında ağlar bir şekilde uyuduğum için gözlerimi açarken zotlandım ve acıdı.Kalkıp pencereden dışarı baktım belki geri dönmüştür diye ama dönmemişti Siyah Ferrarisi yerinde yoktu.Yüzümü yıkayıp aşağıya indim.

Masadaki yemeğe baktım ama yemeyecektim o geri gelene kadar kendime zarar verip duracaktım.Bunu o istemişti.Ona gitme yanımda ol demiştim.Seni seviyorum demiştim.Yanımda olsa da aynısı olacaktı yoksa acı çekmekten hoşlanan biri değildim.

Salonun bakçe kapısını açtım ve evin bahçesindeki havuza doğru ilerledim.Soğuk havada vücudumu suya bıraktım.Korumanın biri atlayıp kurtarınca bu eylemim yarıda kaldı malesef neyse bu ilk denemeydi o geri dönecekti kesinlikle.

Odaya götürdüğünde kapıyı suratına çarptım adamın.Islak kıyafetlerime aldırış etmeden yere çömelip ağladım ağlayabildiğim kadar.ÜBir iki saat somra üstümü değişip odadan çıktım.Tabiki de kapımda iki tane koruma olmasını beklemiyordum.Kendimi sürükler adımlarla Chanyeol'ün odasına attım.Oda tamamen o kokuyordu.Yanaklarımdan akan yaşlarla birlikte yatağına doğru ilerleyip çıktım ve yastığına sarılarak hıçkırklara boğuldum.

B:"Geri dön Chanyeol lütfen!Seni özledim..."

Sabah uyandığımda yanımda olmasını umdum ama yoktu.Hizmetçi kahvaltıyı hazırladığını söyledi ama inmedim.Onun yerine bu seferde Chanyeol'ün banyodaki aynasını indirdim aşağıya.Bandajlı bileğimi kesemediğim için daha başka bir yerimi kesemeden korumalar geldi.Bu neydi ki bir hafta içinde daha neler yapmıştım!Sırasıyla;ilaçla intihara kalkışmak!Bir tane bulduğum cam parçasıyla boğazımı kesmek,evden kaçmaya çalışmak bakın bunda biraz başarmıştım bahçe kapısından çıkıp iki sokak gitmiştim.Her neyse sonra zaten kendimi aç bıraktığımı söylemem gerek yok sanırım!Ve hiç birinde de beni aramadı ya!

Odasına gittim ve karanlık odanın ışığını açarak aydınlattım.Etrafa göz atarken arkadaşları ile çekilmiş fotoğrafları gördüm.Suho ile çok yakın olmalıydı.Adını bilip samimi almadığım diğer arkadaşları ile de çok yakın görünüyordu.Suho ile intihar girişimlerim sırasında kanki olduk ayıptır söylemesi azucunak da!Ama hepsi boşunaydı hiç birinde geri dönmediği gibi aramadı da!

Kitaplarına bakarken yatağın altındaki bir kutuya takıldı gözüm.Dedim hala erkek dergilerimi okuyorsun Chanyöl!Uzanıp aldım ve yatağın üstüne oturdum.Kutuyu açıp içindekkilere baktım.Dergiden çok fotoğraflar vardı.Arkadaşları ile çekilmiş.Masanın üstündeki fotoğrafın aynısı vardı ama kesilmiş bir biçimde.Fark ettim de çoğu fotoğrafta bir yer ya kesilmiş yada karalanmıştı bir kişi.Elimde tuttuğum fotoğrafın aynısı olan masadaki çerçeveyi elime aldım.İyice incelediğimde fotoğraf içe kıvrılmış gibi gözüküyordu.Arkasını döndürüp çerçeveyi açtım.Resmin orası gerçekten de kıvrılmıştı.Kıvrık yeri açtığımda.......

✔Night Dreams!~夢想之夜?//ChanyeolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu