Bölüm 47 卷

1.6K 150 107
                                    

❤👑💝İyi akşamlar kuzumlarım!!💝✨🎆👑❤

47.BÖLÜM:

Sabahın ilk ışıkları bahçedeki papatyalara vurana kadar uyumamıştım.Yanaklarım bir an olsun kurumadı.Bir kaç defa annemin ve bilinmeyen numaraların telefonu titreştirmesinden sonra gecenin sessizliğinde şarkı söyleyen rüzgarın sesine kaptırdım kendimi.

Hayatım bok gibiydi ve bunda hem fikirdik her halimle.Yaşam enerjim dünkü yıkılma ile düzelmeyecekti asla.

Belki bir süre ölü gibi yaşardım belki ama alışırdım.Bir kaç ay önce öyle olmuştu.Şimdi bir farkı olacak mıydı ki hayır!Ayıcığıma biraz daha sokuldum.Sabah soğuğundan nefret ediyordum.Eskiden olsa Chanyeol'e sokulur yatardım ama şimdi kimsem yoktu.

B:"Seni kenara atan birini hala ne demeye düşünüyorsun ha?"

Biraz uyumalıyım dedim ve elimdeki resme sarılıp gözlerimi kapadım.Lanet adam sana hayatımı adamıştım lan ben!Şu hayatımı getirdiğin duruma bak!Arin biliyor musun annen o şişko adamla evlen dediğin de evlenecektin!

Öğleye doğru kalkıp yemek yemek için mutfağa geçtim ama pek bir şey bulamadım yemek için.Üstümdeki pijamaya baktım dışarı çıkak için yeterince iyiydi.Montumu alıp çıktım.Yürümek iyi gelmişti.Markette reyonları dolanırken bir çok ürünün üstünde onu gördüm.İçimdeki nefret büyüyordu.Onu varya doğduğuna pişman edecektim!Hayatımı becerip atan birini öylece bırakıp mutlu mesut yaşamasına izin veremezdim.Ama önce enerjisi çekilmiş vücudumu beslemeliydim.Aldıklarımı eve doğru taşırken fotoğrafımı çeken birilerinin flashı ile gözlerim kamaştı.Sonra etrafımı ardından üzerimi kaplayan muhabir ordusu altında eziliyordum neredeyse.

-"Arin hanım boşandığınız doğru mu?"

-"Buraya!Neden ayrı yaşıyorsunuz?"

-"Chanyeol beyden tazminat istediğiniz doğru mu?"

-"Servetinin yarısını mı alacaksınız yoksa...."

-"Lütfen buraya bakın!Ayrılığınız...."

B:"Lütfen gelmeyin üstüme!"

-"Anlaşmalı evlilik olduğu yönündeki iddialara ne cevap vereceksiniz?"

-"Chanyeol beyin yeni biri ile birlikte olduğu doğru mu?"

O kadar kalabalığın ve patlayan flasların yoğunluğu ile başım deli gibi dönüyordu.Kolumdan tutan kişilerden kurtulmaya çalışıyordum ama hepsi ordu gibi üstüme geliyordu.

B:"Yapmayın lütfen!Bırakın kolumu!"

-"Boşanmanızı Chanyeol bey istediği ama sizn karşı çıktığınız.Tehditler savurduğunuz doğru mu?"

B:"Acıtıyorsunuz bırakın kolumu!"

Yürürken topladığım enerjimi milletten kaçmak için kullanıyordum ama yetmiyordu.Başımın deli gibi dönmesine dayanamadım artık.Tam kendimi yere bırakacakken etrafımı saran şeftali kokusu ile yukarı baktım.Gözleri pançak pançak parlayan Yi Xingin sekreteri değil miydi bu?

Luhan:"Efendim beni takip edin."

Omzumdan tutup korumaların da yardı mı ile o paparazi savaş alanından çıktım.Arabaya bindiğimde Luhan telefonla konuşuyor ve birilerine haber veriyordu benim kemerimi takmaya çalışırken.

B:"Şey kendim yapabilirim."

Luhan:"Ahh özür dilerim....Hayır efendim sizden değil.Tabi efendim geliyoruz.Peki efendim."

B:"Nereye gidiyoruz?"

Luhan:"Patronun evine efendim."

B:"Olmaz!"

✔Night Dreams!~夢想之夜?//ChanyeolDär berättelser lever. Upptäck nu