Bölüm 34 = Karanlık Oda

1.9K 103 19
                                    

İlk derslerimin hepsi Ecem ile birlikteydi fakat dördüncü dersim Bilgisayar odasındaydı. Büyük ihtimalde Akın ile birlikte alacaktım o dersi. Dolabımdan o dersin kitaplarını aldıktan sonra üst kata kadar çıktım. Sınıfta sayılı öğrenci görünce biraz şaşırdım ve sınıfta Akın'ı aradım. 

Akını gördüğüm gibi yanına yürüyerek "Sınıf neden boş?" diye sordum ve hemen yan masasına oturdum.

Akın sesimi duyduğu an birden bana dönüp baktı. "Daha beş dakika var zilin çalmasına" 

"Hım tamam o zaman" diyerek kitaplarımı ayarlıyordum ki Akın'ın beni pür dikkat süzdüğünü fark ettim. Sandalyem ile birlikte ona doğru dönüp bakmaya başladım. "Hayrola neden bana öyle bakıyorsun?"

Başta mırın kırın etse de sonunda "Çok güzel olmuşsun bugün" demeyi başardı.

Ona gülümseyip "Teşekkür ederim" dedim ve sandalyemi Akın'ınkine yaklaştırıp o tekrae bilgisayara bakarken ben yanağına öpücük kondurdum.

Akın ne dönüp bana baktı ne de herhangi bir tepki verdi, sabinırım öylece donup kalmıştı. Kendine gelmesi bir kaç saniyesini aldı ve hemen ardından "Neden böyle bir şey yaptın?" diye sordu.

Akın'a gülümseyerek "İçimden geldi" dedim ve tam o sırada kapıda birisi öksürmeye başladı. Dönüp baktığıö gibi Altar'ın sinirli bakışlarıyla karşılaştım.

Acaba Akın'ı yanaktan öptüğümü görmüşmüydü? İllaki görmüştü yoksa neden bu kadar sinirli bir şekilde baksınki bana. Hiç bozuntuya vermeden gülümsememe devam ettim ve ona başımla selam verdikten sonra önüme döndüm.

"Seninki burada" dedi Akın bana doğru eğilmiş fısıldayarak.

"Fark ettim" diye cevap verdim bende ona aynı şekilde. Altar'ın ne yaptığını görmek için ona doğru dönüp kaçamak bir bakış attım. Altar sınıfın öteki ucunda oturmuş elindeki telefonu ile bir şeyler yapıyordu. Büyük ihtimal sevgilisine benim başka bir erkeği öptüğümün haberini uçuruyordur adi pislik...

Akın kolumdan beni dürtüklediği gibi dönüp ona baktım. "Telefonun titriyor Sera" diyerek bana kitaplarımın üstünde duran telefonumu bakışları ile gösterdi.

"Şey, sağol" diyerek telefonumu aldım ve kilit ekranımı açarak Altar'ın bana mesaj attığını gördüm. Dönüp ona baktığımda gözlerimiz buluştu, hala kaşları çatık muşmula surat misali bakıyordu. 

Bakışlarımı hızla telefona geri çevirdim ve bana yolladığı mesajı açtım. 'Yeni sevgilin mi?'

Başımı telefondan hiç kaldırmadan ona 'bu seni zerre kadar ilgilendirmez' yazıp yollardım.

Dakikasında bana yine mesaj geldi 'ne demek ilgilendirmez?'

Altar'a cevap vermemek için orta parmak işareti yolladım sadece.

Hemen peşinden bir tane mesaj daha geldi ve onuda açtığımda 'Bu orta parmak yeni sevgiline girsin' yazmış sadece.

'Of' yazıp yolladım ona.

Anında telefonum tekrar titredi ve 'çıkışta konuşalım' mesajını okuduktan sonra telefon ekranımı kapattım ve kaşlarımı çatıp ona bakmaya başladım.

Altar ile bakışında "Hayır" dedim ona duya bileceği bir şekilde ve Akın'a bakıp "Ne yapıyorsun?" diye sordum.

"Bana telefonunun arka kapağını açıp verir misin acaba?" dediğinde ona komple telefonumu vererek "Al canım senin telefonunmuş gibi kullan" dedim bütün sınıfın duya bileceği bir şekilde ve o sırada da hoca sınıfa bir grup öğrenci ile beraber öğretmende girdi. 

Ajan Akademisi (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now