Bölüm 11 = Özel Bölüm (Maya)

4.1K 252 10
                                    

Resimde ki Mayadır arkadaşlar.

Gecenin köründe Erdem beni ısrarla aramış ve sabah saat 7de Bilgisayar salonunda acil buluşmamız gerek demişti. O saate uyanmak benim için işkenceden farksız olsa da yinede kalkmış ve tam saatinde orada olmuştum.

Bilgisayar odasının kapısını hafiften tıklatarak usulca açtım. 

"Gel gel benden başka kimse yok" diyen Erdemin sesini duyunca hızla kapıdan içeri girip ardımdan kapattım.

"Beni bu saate buraya yorduğuna değerdir umarım."

"Valla canım değip değmediğini bana sen söyleyeceksin" dedi ve sağ elini havaya kaldırarak bana gel işareti yaptım.

Hiç ikiletmeden ona en yakın masadan bir sandalye çektim ve sandalyeyi yanına iterek bende oturdum. "Göster bakalım neymiş o bomba haber."

Erdem sandalyesi ile tam karşıma doğru döndü ve yüzüme bakarak "Önce büyük yeminler etmen gerekecek" dedi.

"Ne yemini?" 

"Kimse ama hiç kimse hele ki en başta Altar bu resimleri benim çektiğimi bilmeyecek anlıyor musun beni."

Erdem saçlarını her zamanki gibi arkadan toplamış ve anca küçük parmağımın uzunluğu kadar tatlı bir at kuyruğu bırakmıştı. 

"Tamam söz" dedim onun tipini incelemeyi bırakıp. Erdem bayağı yakışıklı bir tipti fakat daldan dala atlamayı çok severdi. Tek yakın olduğu kızlardan birisi bendim ve bana bir gün olsun yan gözle baktığını da hatırlamıyorum. 

"Yemin et lan."

"Of Erdem ya tamam yemin ediyorum hadi ama göster ne göstereceksen" dedim sinirle. Bu kadar uzatacak ne vardı ki, alt üstü bir şey gösterecekti.

Erdem Bilgisayarın başına geri dönerek "Soran olursa kendin çektiğini söyleyeceksin tamam mı" dedi.

"Tamam kabul ben çektim diyeceğim" dedim ve bacak bacak üstüne atarak sandalyemle Erdemin dibine kadar gittim.

Erdem Ekranda bir kaç yere tıkladı ve sonra yana çekilerek bana biraz daha yer açtı. Bende onun açtığı yere doğru sandalyemle kaydım.

"Videoyu senin için derledim topladım. İster şantaj yaparsınız, ister tehdit edersiniz, ister kızı rezil edersiniz orası size kalmış. Ben çektiğim resimleri video haline getirdim fakat şu ekranda gördüğün dosyada da orijinal çekilmiş resimleri var. Dediğim gibi kullanımı size kalmış" dedi ben Videoyu izlerden.

"Erdem sana inanamıyorum bu süper bir şey" diye geveledim. 

"Biliyorum" diyerek Usbyi birden bilgisayardan çekti çıkarttı ve elimi tutup avucumu açarak içine koydu. "Bu tek usb, başka hiç bir yerde yedeği yok. Birazdan bu bilgisayarın geçmiş dökümanını da sıfırlayacağım ona göre beni bu işe bulaştırmak yok anlaşıldı mı?"

Bir Erdeme birde elime tutuşturduğu Usbiye bakıyordum. "Sen harikasın" diyerek birden ayağa kalktım. "Sana ne kadar teşekkür etsem azdır, bir ara hatırlat da bu iyiliğinin karşılığını sana fazlasıyla geri iade edeyim."

Erdem baka bakıp çok bilmiş gibi sırıttı ve "Ben beleşe iş yapmam biliyorsun, aklımda bana yardım edebileceğin şahane bir konu var" dedi.

Tek kaşımı çatıp Erdeme şüpheyle baktım. "Korkmalı mıyım?"

"Belki biraz" diyerek oldukça keyiflenmiş gibi ıslık çalmaya başladı.

"Erdem? Bak başımı belaya sokacak bir şey ise sıçarım senin çarkına" dedim.

Ajan Akademisi (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now