5.9

21.4K 1K 1.5K
                                    

bol bol satır arası yorum & vote unutmayın güzellikler

Yokluğu kocaman bir boşluktu.

Sabah attığım mesaja bunun için bekliyormuş gibi anında cevap yazışını, bir yerlere düz bir şekilde bakarken beni görünce anlam kazanan bakışlarını, saçlarımı okşama şeklini, beni öpüşünü özlemiştim.

Onun hakkında özlediğim binlerce şey vardı.

Bir rüya kadar kısa süren birlikteliğimize rağmen ben onu öyle çabuk hayatımın büyük bir kısmı yapmıştım ki bunun için kendime kızıyordum.

İlişkimizin hiç toparlanma şansının kalmadığını resmileştiren o konuşmadan sonra Justin'i iki defadan fazla görmedim.

Bu benim için iyiydi, etrafta olmadığında ondan nefret etmek daha kolay oluyordu.

Evime geldiği gün söylediklerini anlattığımda, "Biri Justin'in beynini çıkarıp içine yulaf lapası koymuş olmalı," dedi Skylar.

O kadar haklıydı ki.

"Deana ile hala arkadaş olmasının nedeni; Deana'nın babasının, onun babasının ortaklık kurmaya çalıştığı şirketin patronu olmasıymış," dedim bu ayrıntıyı atladığımı fark ederek. Aslında önemsiz bir ayrıntıydı çünkü bana ısrarla inanmıyor oluşu gerçeği ile alakası yoktu.

"Bir gün kızı hamile bırakır ve bunun da şirket ortaklığı için olduğunu söyler," diyen kişi hemen yanımızda oturmuş aldığı jelibonları yiyen Marc'dı.

Çok çabuk bir hafta geçti ve zamanın bu hızı neredeyse bir aydır onsuz olmama neden oldu.

Ona sarıldığımda hissettiğim huzuru unutmuştum ve bu başımıza gelen en kötü şeydi.

Gecelerim, ne kadar üzgün olduğumu hissetmiş gibi durmadan üzerime çıkıp suratımı yalayan Mia'nın tüylerini okşayıp bomboş gözler ile tavanımı izlemekle geçiyordu.

O kızın yanında olup olmadığını merak ediyordum.

Bir sonraki kız arkadaşının kim olacağı ve ne zaman bir başkasının elini tutarken göreceğim hakkında o kadar düşünüyordum ki kendi kendime kafayı yedirecektim.

Genellikle, Marc ve Skylar ile takılıyor, acı çekiyormuş gibi görünmemek için çaba harcıyordum.

İlk günler ona sadece platonik aşık olduğum zamana dönebilmeyi diliyordum ama daha sonra onu bir kez öpmenin bile bütün bu acıya değeceğini fark etmiştim.

Zamanda geriye gitsem hiçbir şeyi değiştirmezdim ama yine de bu acı hakkında söyleniyordum.

Kendimi tutamayıp kendi hesabımdan takip etmeyi bıraktığım ama hesabı gizli olduğu için meraktan sahte hesap açıp takip ettiğim Instagram'ına baktım.

İlişkimiz boyunca beraber tek fotoğrafımız olmuştu, ve Justin sadece on yedi paylaşıma sahip olmasına rağmen onu silmemekte inatçıydı.

Takip ettiği kişilere girdiğimde en başta kendimi gördüğüme şaşırmadım, neredeyse her gün takipten çıkıp çıkmadığını kontrol ediyordum.

Birkaç kişi haricinde hepsi erkekti çünkü sevgiliyken, gizlice telefonunu alıp arkadaşı olarak tanımadığım bütün kızları takipten çıkarmıştım.

Az kişiyi takip ediyordu bu yüzden benim için en önemli kişinin yokluğunu hemen fark ettim.

Deana.

Yanlış görüyorum diye bir kez daha kontrol edip hatta hatalı gösteriyordur diye listedeki kişileri saydım ve bunu yaparken yanlışlıkla kendimi de takip ettim ama sonuç aynıydı.

Screenshot Where stories live. Discover now