5.7

21.3K 1K 2K
                                    

siz istiyor yeni bölüm bana verecek bol bol satır arası yorum

unicornqueen: büyük ihtimalle çevrendeki seni şımartmaktan başka bir şey yapmayan insanlar yüzünden her şeyde son söz hakkının sana ait olduğunu falan düşünüyorsun

unicornqueen: ama karşında o kişilerden biri yok

unicornqueen: karşında ben varım

unicornqueen: ben bitti diyorum

unicornqueen: ve bitti.

Ona attığım bu mesajlardan sonra yine ukala cevaplarından birini vermesini beklemiştim ama gördüğü halde hiçbir şey yazmamıştı. Açıkçası bir şeyler yazmasını bekleyen kısmım hayal kırıklığına uğramıştı birazcık.

Aramızdaki şeyin bitiş nedeni tamamen oyken nasıl kendisinin bitirmediğini söyleyebilirdi? Bu kafayı yaşamasına neden olan bir çeşit hap falan mı kullanıyordu acaba.

"Bu partiye sende gelmelisin," dedi Jim o gün sınıfta benimle birlikte otururken. "Yanlış anlama ama o dışarıda ayrılmanıza neden olan kızla hala takılırken sen böyle depresyondaymış gibi dolanamazsın."

Tam arkamızda oturan Marc da bize doğru eğilip katıldığını belli ederek kafasını sallamıştı. "Ayrıca elli dolarımı da daha vermedin bebeğim," dediğinde gözlerimi kısarak baktım ona.

"Gerçekten vereceğimi mi düşünmüştün ki?"

"Şansımı denedim," derken omuz silkti. Gülüp saçlarını karıştırdığım da özenerek yaptığı saçları bozulmasın diye geriye çekilerek kaçtı benden.

"Hey, Elsa. Aklıma ne geldi biliyor musun?" Akıl okuma yeteneğim olmadığı için Jim'in sorusuna karşılık kafamı iki yana salladım. "Arkadaşım Logan'ı tanıyor musun?"

Jim'in çocukluk arkadaşı olduğunu bildiğim esmer oğlan zihnimde canlandığında, "Evet?" dedim neden sorduğunu anlam veremeyerek.

"Onunla çok iyi bir çift olurdunuz," dediğinde yüzümü buruşturup omzuna sertçe vurdum. Kendi kendine bana yeni bir erkek arkadaş bulma görevini üstlenmişti, ona defalarca böyle bir şey istemediğimi söylesem de o bildiğini yapmaya devam ediyordu.

"Kapa çeneni Jim."

"Yeni biriyle çıkmanın onun egosunu nasıl darmadağın edeceğini düşünsene." Jim'in böyle konuşmasının nedeni ona Justin'in attığı mesajlardan bahsetmiş olmamdı. Şimdi iyi mi yaptım kötü mü yaptım emin olamıyordum ama. "Sana yakışıklı ve ona kafa tutabilecek birini bulmalıyız."

"Gönüllüyüm," dedi Marc kafasını tekrar ortamıza uzatıp elini kaldırırken.

"Midemi bulandırıyorsun," dedim yüzünü elimle geriye iterken. "Siz iki sap bana sevgili bulmaya çalışacağınıza kendinizle ilgilenin, ben halimden memnunum. Şu an son isteyeceğim şey yeni bir erkek arkadaş."

Jim, "O zaman kız arkadaş bulalım," dediğinde Marc kesinlikle bu fikre katıldığını gösteren bir ses çıkardı ve ben onlarla olan arkadaşlığımı bir kez daha sorgulamak zorunda kaldım.

Öğretmen içeri girmeden bir dakika önce Justin'in en yakın arkadaşı Christian sınıfa geldi. Kapının orada durup sınıfa şöyle bir göz gezdirirken sınıfın kızlarının çoğunluğunun bakışları hemen onun üzerine çevrildi. Christian'ın bakışları beni buldu ve etrafımdakilere şöyle bir bakıp arkasını döndüğü gibi geri gitti.

Ne Marc ne de Jim onun farkına varmışlardı çünkü kafa kafaya vermiş benimle sevgili olabilecek kişiler hakkında konuşuyorlardı, Marc ise ısrarla kendini tavsiye ediyordu. Bu yüzden bir şey söylemedim ve öğretmenin gelmesiyle defterimi açıp dersime yoğunlaşmaya çalıştım.

Screenshot Where stories live. Discover now