Instagram sztori,avagy Forest legnagyobb megvilágosodása

307 27 5
                                    

Hello boys and girls!
Tudom,nem rész,de muszály ezt kiírnom magmból mert valahányszor eszembe jut,az asztalba akarom verni a fejem.
Szóval.
Kiraktam anno a fent látható képet instagramra,ami alá jött egy komment egy bizonyos @realadamrose-tól,majd néhány like a rajzaimra.
Na most tudni kell,hogy mindenki aki nekem likeol annak én is igyekszem ránézni a profiljára,így ezzel is ez történt. (Tudni kell,hogy mikor ez történt,eléggé a sorozat elején voltam)
Semmi extra nem volt, az oldalára az volt írva,hogy fotós.Láttam,hogy szépek a képei,likeoltam párat és írtam neki,hogy tetszenek. Vissza is írt asszem másnap,hogy köszöni,neki a rajzaim tetszenek,főleg a Dean/Jensen portré.
Ezután nem volt semmi,egészen kb két héttel ezelőttig,amikor felmentem twitterre és láttam a Supnat hivatalos oldalán,hogy "@realadamrose visszatér a 12. évadban."
Na mondom mi a tosz.
Két perc bámulás után ugyanis derengeni kezdett a név,majd egy gyors kattintás a cikkre és máris megvilágosodtam.
Adam Rose volt a fogalmam sincs hanyadik évad szintén nem tudom hanyadik részében a zsidó srác,aki a gimis évei alatt elszívta a zsidó bibliát (is) amiben a góleme használati utasítása volt. (Valamiért az epizód nézése alatt sem esett le,hogy ismerős a pali)
Szóval ja,úgy dumáltam az élet nagy dolgairól egy színésznek,hogy halvány lilám sem volt,hogy kicsoda és miben játszik.
Nem mintha,amúgy a helyzet változott volna a helyzet de azért na...
Szerencsére mikor Ruth vette észre a Rowena portrém (ami amúgy véleményem szerint nem lett jó) ez nem fordult elő megint. XD Pusztán félrenyeltem a kajám. Tanulság: soha ne nézd meg ki likeolta a portrédat amikor spagettit eszel.

The other half {Befejezett}Where stories live. Discover now