Odpovědi - část 1. ASK #2

5.4K 311 60
                                    

Ahoj, vítám vás u odpovědí na vaše otázky! :) Bylo jich tolik, že je budu muset rozdělit na (asi) dvě části, protože chci odepisovat pořádně a neodfláknout to:) Doufám, že se vám odpovědi budou líbit a že s ni budete spokojení ♥

Za spolupráci na odpovědích moc děkuju mojí úžasné kackac252 ♥♥♥

Rivaira

Otázka na Doru: Máš ráda Rema?

D: Jasnačka! Rem je super a je to Siriho kamarád. Škoda, že k nám nejezdí se Sirim častěji.

A ještě na Kate: Líbí se ti Rem?

K: Líbí? No jo, je určitě hezčí než bratranec. Já osobně nevím, co na Sirim tolik holek vidí, je hezkej, to jo, ale Rem mi vždycky přišel hezčí. Možná je to tím, že jsem na světlovlasé kluky.  Hlavně mě hrozně facinuje jak je tajemnej. Prostě mě vždycky překvapí a nedokážu odhadnout jeho reakce. Jo, líbí se mi Remus, je to super kamarád a je hezkej. 


kerkic213

Na Hermionu: Přemýšlela si, že když bys zůstala v této době, viděla by si svého nejlepšího kamaráda Harryho vyrůstat? Koho by měli místo tebe?

H: Samozřejmě, že jsem nad tím přemýšlela. A jelikož v téhle době plánuju zůstat, je dost pravděpodobné, že se to stane. Teda doufám - protože si pohrávám s minulostí tolik, že se každý jeden den děsím, že změním něco zásadního. Ale Harry už mi chybí a budu ráda, když se s ním budu moc vidět.

Jinak k tomu, koho budou mít místo mě ... těžko říct. Já si myslím, že když bude Harry vyrůstat v kouzelnickém světě a ne u tety se stýcem, určitě se mu naskytne příležitost najít si spoustu jiných kamarádů.

Na Siriuse: Nepřemýšlel si, že by ses Červíčkovi pomstil? Nějaký žert nebo tak, protože já bych to určitě udělala :D

S: Jasně, že bych se mu rád pomstil, ale teoreticky zatím nic neudělal. Zatím mi musí stačit to, že jsem mu mohl alespoň jednu vrazit, když jsem ho tenkrát našel na té chodby, když nadával Mie a spolčoval se s Bellatrix. A možná bych si to mohl někdy zopakovat.

Na Lily: Nepřipadá ti Miino chování nějak podezřelé?

L: Ne, nepřipadá. Mám Miu moc ráda, za ten rok mi přirostala k srdci.

Ta co si vymyslela lež o večeru se Siriusem(bohužel jsem zapomněla jméno :D) proč si to udělala? A víš, že jsi celkem mrcha?

(Pozn. autorky - jedná se o Cassey :) )

C: Proč jsem to udělala? Neni to jasné? Kvůli Siriusovi! Ještě minulý rok o mě stál, ale já dělal drahoty. A teď, když bych o něj stála, tak on má oči jen pro Hermionu. A že jsem mrcha? Věc názoru.

Sharka_Potter

Na Miu: Nebojíš se setkání s Hermionou Grangerovou, která se má narodit?

H: Bojím a jak! Vůbec nevím, co mám čekat. Nepobírám, jak by to mohlo vypadat, když by se narodila moje kopie.

Na Siriuse: Nemáš dilema, že se Remus, James nebo Lily dozví pravdu?

Vyvolená (HP FF, Poberti)Kde žijí příběhy. Začni objevovat