Bölüm 14: "Denize Düşen Yılana Sarılır!"

9.4K 462 35
                                    

Sevgili arkadaşlar biliyorum iki haftadır aksattım; ama ilham perilerim kararsız kalmıştı. Elimdeki bölümde eksik bir şeyler vardı. Ne olduğunu bilmesem de vardı bir şeyler. Duygusal bunalımları çıkarıp yerine aksiyon dolu bölümler ekledim sonunda ve istediğim gibi oldu. Gecikmemi telafi eder mi bilmiyorum; ama upuzun bir bölümle geldim :) Umarım beğenirsiniz :)

 Gecikmemi telafi eder mi bilmiyorum; ama upuzun bir bölümle geldim :) Umarım beğenirsiniz :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Yukarıdaki iki medya resmi Ronnie SKY'a ait. Yani benim düşündüğüm karakter bu. Düşüncelerinizi belirtin lütfen:))

Genç kadın eğilip tekrar zarfı yırtılmış süslü kâğıdı aldı. Amanda ise gözlerini dikmiş genç kadını inceliyordu. Bir terslik olduğunu anlamıştı.

"Sorun nedir?" Beyaz ellerinde tuttuğu yırtılmış zarfı ve davetiyeyi Amanda'ya uzattı. Amanda'nın gözleri çakmak çakmaktı. Hemen altında çalışanlardan birini çağırdı.

"Laboratuvarda incelesinler! Parmak izi falan var mı? Ya da nerede üretildiğini öğrenebilecek misiniz?" Umut Karin başını iki yana salladı. Davetiyeden bir ipucu bulabileceklerini sanmıyordu. Ronnie dikkatli bir kaçıktı.

Az önceki ürperti yerini sakinliğe bırakmıştı. Kolundaki saate bakıp saatin neredeyse öğlenin ikisi olduğunu fark edince iç çekti. Öğlen yemeği vakti gelmişte geçmişti çoktan. Karnından gelen gurultuyla sağ elini midesi üzerine koyup ovaladı genç kadın. Amanda ise çoktan dışarı çıkıp terör estirmeye başlamıştı.

Çok geçmeden, yemeğini bile yiyememiş vaziyette toplantıya sürüklenmişti. Metropoll ajanları MI5 ve tüm ekip bölük pörçük şehrin farklı yerlerinde gözüktüğü görüntülerden bahsettiler.

Her görüntüde farklı bir kılığa bürünmüştü. Bu görüntülerin fark edilmiş olma sebebi de birkaç dikkatli vatandaşın ilanlardan ve haberlerden tanıyıp polisi bilgilendirmiş olmasından kaynaklanıyordu. Yer tahmini bile yapılamayacak kadar parçalıydı görüntüler.

Nereden geldiği nereye gittiği belli değildi. Üstelik bir bölgeden değil Londra'nın hatta ülkenin farklı yerlerinden poz veriyordu. Bu umutsuz durumdan ötürü davete katılımını ciddi ciddi düşünenler ve sert bir şekilde karşı çıkanlar vardı masada.

"Ajan Weller söz konusu bile yapmayalım! Hazır olmadığımız işe bulaşmak gereksiz risk almaktan başka bir şey değil."

"Neden gereksiz risk olsun? Her şeye hazırlıklı olacağız. Polisler, MI5, Metrolopoll hepsi orada olacak. Gözümüz hep hanımefendinin üzerinde olacak. Belki de bu son şansımız! Adam resmen dalga geçiyor bizle. Daha ne kadar merkezde tutacaksınız onu? Hayatını hep sizin ofisinizde mi geçirecek?" Herkesin katıldığı bir nokta varsa genç kadının hayatının merkezden ibaret olmadığıydı.

En sonunda duruma açıklık getirmek için nihayet karar verilmişti. Bu baloya gitme kararının ellerinde patlamaması için dua ediyordu herkes.

DEMİRDEN UMUTLARWhere stories live. Discover now