56

333 20 0
                                    

Pov liam
Vermoeid duw ik mijn kluisje dicht en loop richting de aula. De rest zullen daar waarschijnlijk al zijn. Zodra ik bij de tafel aankom zie ik zayn me met grote onschuldige ogen aankijken, hij ziet er verdrietig uit. Ik weet dat het door mij komt. Ik ontloop hem nu al bijna drie dagen. "Eh Lima Bean" zegt louis lachend, ik probeer terug te lachen. Zodra ik zit schiet de pijn er weer in. Zayn komt dichterbij me zitten en legt zijn hand vlak naast mijn hand. "Gaat het Li? Heb je pijn" "nee het gaat" "weet je het zeker...het lijkt wel alsof je pijn hebt, slaap je überhaupt wel goed je hebt wallen" "zayn hou op bemoei je met je eigen leven ja". Zayn schuift van me vandaan, fijn nu heb ik hem gekwetst. Ik wil mijn hand uitsteken en hem zeggen dat het me spijt maar ik ben zo moe en ik heb zoveel pijn. "Ik bedoelde het goed het spijt me als ik je zo verveel en ik snap het als je me op dit moment haat" mompelt zayn. "Nee... Z i-ik uhm het is gewoon..Het spijt me" ik leg mijn arm met moeite om hem heen. En ik druk mijn lippen tegen zijn oor "ik hou van je" fluister ik. En ik zie zayns gezicht oplichten. Hij bloost, ik weet dat de andere het zien maar ik moet het zayn laten weten. "Liam vandaag weer lekker trainen he" zegt Harry enthousiast. Ik laat mijn hoofd hangen en zucht. "Ikuh ik kan niet mee trainen vandaag" "Waarom niet" "ik uhm moet snel naar huis na school Enzo dus tja" "voor wat?" "Gewoon familie zaken". Iedereen kijkt me raar aan maar zegt niks meer.

Na Engels hebben ze nog een laatste pauze het is lekker weer dus ze zitten met zijn alle gezellig buiten. Liam doet zijn best normaal te doen, Louis maakt weer grapjes en niall lacht het hardst. Zayn kijkt naar zijn vrienden, alles is zo erg veranderd het leven lijkt hem weer toe te lachen. Tot hij opeens twee grote handen op zijn schouders voelt. Een warme adem dicht bij zijn oor. "Hey babe" zayn rilt. Chris gaat naast hem zitten. "Hi everybody" iedereen groet hem terug. Chris praat wat met de rest terwijl zayn zijn best doet zo min mogelijk te bewegen. Hij is bang. "He schatje is er iets" vraagt Chris terwijl hij zijn arm om hem heen legt. "N-nee gewoon moe denk ik" "aah komt goed we kunnen bij mij thuis film kijken" "ik moet huiswerk maken" zegt zayn snel. "Dan help ik je daar toch mee" "ja maar ik weet niet of mijn pa het goed vind want het is doordeweeks Enzo" "Ag ik bel hem wel, je vader mag mij" "ja ma-" "zayn je gaat met mij mee naar huis". Er hangt een awkward sfeer in de lucht. Chris lacht een beetje "niet zo moeilijk doen komt goed he zayn" zayn lacht ongemakkelijk hij weet dat Chris nep lacht. Zayn kijkt naar rechts en ziet Liam hem recht aankijken zayn schuifelt zenuwachtig. Het voelt alsof Liam weet dat er iets niet klopt. "Ga je mee zayn?" "Uhm j-ja tot morgen jongens" Chris trekt zayn mee naar zijn auto.

Pov Zayn
"Welke film wil je zien babe?" Ik schuif zenuwachtig heen en neer. "Uhm maakt mij niet zoveel uit" "mmm okay zou ik Batman opzetten? Ik weet dat dat een van je lievelings film is" "ja klopt leuk". "Wat is er zayn?" Verward kijk ik naar Chris hij toort boven me uit. "W-wat?" "Je gedraagt je raar, alsof je niet bij me wilt zijn...is er iets?" Ik schud mijn hoofd. "E-er is niks" "niet tegen me liegen zayn, is er iets? Heb ik iets gedaan" "je uhm je hebt me geslagen vorige keer Chris...." "Ja dus...." "En ik weet niey hoe ik me daar bij voel Chris. Ik heb me altijd voorgenomen om nooit in een relatie te blijven als ik geslagen word e-" op dat moment voel ik een hand om mijn nek en word ik met ruwe kracht van de bank afgetrokken. Ik bangel met mijn benen boven de grond, chris zijn gezicht staat strak van woede. "C-chris" ik voel dat mijn keel dichtgeknepen word. "Llucht" piep ik er nog net uit. "je gaat me nooit verlaten heb je dat begrepen!". Ik probeer zijn hand los te krijgen maar hij knijpt alleen maar harder. "Begrepen!" "Jja-ja-a" hij knijpt me nog een keer harder en laat me dan op de grond vallen. Ik hap naar lucht tranen rollen over mijn wang. " I-ik kan dit niet Chris" fluister ik half piepend. Ik probeer sterk te blijven ik moet hier weg ik wil opstaan, maar op dat moment haalt Chris vol op uit met zijn vuist tegen mijn wang en alles word zwart.

-
Langzaam Knipper ik met mijn ogen. Boven me verschijnt Chris zijn gezicht. Langzaam raak ik in paniek mijn keel voelt dik en ik voel een pijnlijke steek in mijn hoofd. "Zayn kalm ik ben het maar Chris....ik had niet zo mogen reageren maar je maakt me zo boos als je zo praat, je bent van mij Oké? Je gaat nergens heen begrepen?" Ik knik naar hem. "M-mag ik naar de wc?" Mijn stem kraakt en is net iets harder dan een fluister. "Ja tuurlijk maar blijf niet te lang weg". Zo Snel mogelijk sta ik op van de bank. In de spiegel zie ik dat Chris zijn hand afdruk op mijn keel staat. Een oog is rood aangelopen en een blauwe plek is te zien op mijn wang. Ik gooi wat koud water in mijn gezicht. Hoe ga ik mezelf hier toch uit redde?

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now