45

349 14 1
                                    

Pov liam
Met een knallende hoofdpijn loopt liam door de school gangen hij had gisteren een wedstrijdje wie de meeste shotjes kon drinken met avan, dat had hij beter niet kunnen doen. Hij heeft de eerste drie lessen al gemist. Hij loopt de aula in maar gaat ergens anders zitten dan bij niall, zayn en elena. Liam ziet ze wel kijkenmaar negeert ze. Liam doet zijn capuchon op en legt zijn hoofd op tafel. "Hey liam" liam kijkt op voor hem staan harry Louis en amy. Liam kreunt "wat?" Harry slikt nerveus. "We wilde onze excuses aanbieden v-" "dan ben je bij de verkeerde persoon ik heb al mijn haar nog". "Klopt we gaan zo naar zayn....maar we wilde ook sorry zeggen tegen jou we hebben altijd gezegd een vriend van jou is een vriend van ons en we hebben zayn niet eens een kans gegeven en dat was dom van ons, vergeef je ons?" Vraagt louis, liam kan zien dat hij er spijt van heeft. "Ja jullie zijn mijn vrienden ik blijf nooit lang boos" "gelukkig dan gaan we nu naar zayn....over zayn gesproken waarom zit je niet bij de rest?" "Omdat nou- gewoon ga nou maar" "okeoke laterz".
De rest van de dag gaat al net zo moeizaam en aan het eind van de dag zit liam op de tribune van football. Hij mist het wel hij weet al bijna niet meer waarom hij is gestopt. Ze hebben zich geplaatst in de poul voor landelijk kampioen en hij zit niet eens in het team...
Zuchtend loopt liam de tribune af opweg naar huis.

Pov zayn
"Je snapt het niet-" "volgens mij wel babe ik bedoel...jij bent gelukkig en nu negeert hij jou hij zou juist blij moeten zijn" ik draai me van chris weg en sla mijn armen om mezelf. "Je kent liam niet zoals ik liam is- ingewikkeld hij is anders dan je denkt...." "anders...hoe anders?" "Kan ik je niet vertellen" "oh ik wist niet dat we nu al geheimen hadden voor elkaar " zegt chris gekwetst. Ik draai me snel om en ga naast hem zitten. "Sorry ik uhm het is een geheim tussen liam en mij" "oke maar zayn wij zijn toch zaynenchris niet zayn en chris?" "Ja ma- oke maar je mag het tegen niemand vertellen promise?" "Tuurlijk babe jou geheim is mijn geheim" "oke dus-......
En dat is dus wat er bij hem thuis gebeurd tenminste van wat ik heb gehoord en gezien". "Oke wow en hij is er nooit mee naar de politie gegaan?" "Het zijn zijn ouders chris zou jij je eigen ouders aangeven...waarschijnlijk denkt hij toch dat het aan hem ligt" "oke daar heb je een punt". Zayn geeft chris een kus op zijn Wang "dankje voor het luisteren" "graag gedaan love".

¥
Zodra chris weg is voelt zayn zich enorm schuldig hij had liam beloofd het aan niemand te vertellen en nu heeft hij die belofte verbroken. Misschien moet hij het aan liam vertellen...beter dat hij het van hem zelf hoort dan van anderen. Zayn klimt vast beraden naar liams balkon. Hij klopt een keer op de deuren voordat hij binnenstapt. Liam kijkt zayn aan terwijl hij in bed ligt het is even stil. Ze zeggen niks, ze kijken elkaar aan. "Hey li" zegt zayn blozend. "Hoi zayn" fluisterd liam. "Ik moet je wat verte-" "wacht ik eerst...... sorry....ik was echt een lul deze paar dagen, ik ben blij voor je dat je chris hebt als je dat maar weet. Het ligt aan mij niet aan jou" "oh maakt niet uit li, hoezo ligt het aan jou? Waar zit je mee?". Zayn gaat naast liam op bed liggen. "I-ik i dont know ik ben bang denk ik" "waat de liam payne is bang" zayn geeft liam een kleine schouderduw. Liam lacht maar zijn lach verdwijnt snel. "Waar ben je bang voor li" "voor mijn gevoelens het idee dat ik op jongens val is zo eng en benauwend, ik heb het idee dat mijn ouders het van mijn voorhoofd aflezen" "oh maar li.... er is niks mis met gay zijn, ik bedoel ik ben het ook jou andere vriend ook en nog een heleboel mensen. Kijk het word niet makkelijk om het andere te vertellen, maar als je gelukkig wilt worden zou je toch ooit uit de kast moeten komen". Liam zegt even niks meer. "Oh ja wat wilde jij nou zeggen?" Zayn word rood "uhm ik wilde uh ook sorry zeggen enzo" liam lacht. "Je blijft schattig als je bloost". "Ik ben niet schattig" "ben je wel" "mmm dan ben jij uhm ook iets",liam begint te lachen waardoor zayn mee lacht.

 "Ik ben niet schattig" "ben je wel" "mmm dan ben jij uhm ook iets",liam begint te lachen waardoor zayn mee lacht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

______________________________________Oke sorry voor het lange wachten ha en voor dit kleine flut hoofdstuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


______________________________________
Oke sorry voor het lange wachten ha en voor dit kleine flut hoofdstuk. Ik zit weer een beetje vast met het verhaal maar ik denk dat het tijd word voor nog meer ziam maar dan ineen goeie zin ;) als je snapt wat ik bedoel. Misschien morgen of vanavond nog een hoofdstuk om het goed te maken!

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now