27

414 18 5
                                    

Liam zit rustig aan tafel zijn salade op te eten. Iedereen heeft zijn aandacht op niall gericht, die een heel verhaal verteld wat blijkbaar erg grappig is want iedereen lacht. Liam kijkt naar zayn die alleen aan tafel zit, hij probeerd zijn flesje water open te krijgen en dat doet hij op de meest schattige manier die liam ooit heeft gezien. Hij heeft zijn tong een stukje naar buiten en fronst heel erg. Liam staat op neemt zijn salade mee en loopt naar zayn toe.
Zayn kijkt me met grote ogen aan als ik bij hem aan tafel schuift en gewoon door gaat met eten. "Hey" hij kijkt nog steeds maar zegt niks. "Uh hey" "moet ik hem voor je open maken?" Zayn verkleurd een beetje, "ja graag" ik pak het flesje en draai hem open. Zayn drinkt er snel van en zet het dan terug op tafel. "Heb je geen eten bij je?" "Uh nee ben ik vergeten" "en geld?" "Ook vergeten". "Oh...wil je wat van mij?" "Wat nee joh ik overleef het wel" "ben je gek ik heb genoeg bij misschien wel te veel" "ja maar jij hebt het nodig kijk naar jou, al die spieren enzo" zayn word rood " ik bedoel je bent gespierd, niet dat ik daar op let maar ja iedereen ziet het vooral als je zo'n shirt aan hebt en-" "zayn je rateld" zeg ik half lachend. Ik haal mijn boterhammen uit mijn tas en geef die aan zayn. "Hier" "dankje", hij neemt een hap en kijkt me blij aan "wow dit is lekker wat is het" "een sandwich met kip" zayn verkleurd weer lichtjes waardoor ik weer moet lachen. "Zelf gemaakt?" "Jep na al die jaren vond mijn moeder dat het tijd werd om te leren hoe ik zelf zo'n sandwich maak. Maar die van mijn moeder zijn het best" zayn kijkt bewonderd hoe liam zijn verhaal verteld hoe het er aan toe ging toen zijn moeder hem het uitlegde, hij lacht breed. Eigenlijk heb ik nog nooit iemand zo lief zien lachen als liam. "Dus tja kok word ik niet, hou jij van koken?" "Ohnee nee mij moet je niet laten koken alleen als je vergiftigd wilt worden" liam lacht nu hard op en trots heeft zayn een glimlach op zijn gezicht want hij heeft liam laten lachen. Er valt even een stilte geen akward stilte maar een rustige fijne stilte. "Dus....je vind mij gespierd" zegt liam plagerig waardoor zayn liam zachtjes op zijn arm slaat, "hou op vergeet dat ik dat gezegd heb" "mmm ik weet niet of ik dat kan ik bedoel nu wil ik mijn spieren showen".
Zo gaat het heel de pauze door ze lachen wat, plagen en praten.

Pov zayn
Al pratende loopt liam met mij mee naar mijn kluisje oke zijn kluisje zit vlakbij die van mij maar toch. "Uhm zayn" "ja?" "Heb je misschien zin om na school bij mijn football training te komen kijken?" "Oh uhm ik weet het niet" "oh oke ik zie je nog wel nog.bedankt dat je mij vanacht hebt geholpen". Hij geeft me nog een laatste glimlach voordat hij zijn kluisje dicht doet en weg loopt. De teleurgestelde blik is me niet ontgaan, maar ik kan niet meteen beste vriendjes met hem zijn en overal ja op zeggen. Maar dit was een goed begin eindelijk een normaal gesprek zonder gemene opmerkingen.

------------------------
Sorryyy een heel kort hoofdstuk maar ben een beetje druk, moet leren voor toetsen en straks de se week. Ook morgen mijn eerste 'werkdag' nouja een dag om te kijken of het iets voor mij is dus ben een busy bee er komt een groter hoofdstuk aan dit is maar een klein gedeelte van hoe ziam kan zijn het word nog veeel leuker tussen hun.
Xxx

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now