72

243 12 6
                                    

"zayn" "ja?" "over een week". "wat is er over een week". zayn klimt op mijn schoot. sinds ik me zayn weer kan herinneren heeft hij mij nog niet 1 keer met rust gelaten  niet dat ik dat erg vind. ik glimlach, "over een week wil ik het plan afmaken met chris" zayn kijkt me bedenkend aan. "wil je me dan eindelijk vertellen wat nog meer bij het plan hoort, je hebt me alleen het begin vertelt.... en dat is gelukt". ik ga iets rechter opzitten en leg mijn armen om zayn heen. "oke nou ik heb zijn vertrouwen en hij voelt zich best op zijn gemak. nu wil ik hem uitlokken" "voor wat?" "uhm nou wat hij ook doet bij jou" "nee li ik wil niet dat hij je slaat" "zayn het hoort bij het plan komt goed ik doe rugby ik ben wel wat gewend" "mm oke ben het er niet mee eens maar goed hoe wil je dat binnen een week voor elkaar krijgen?". " laat dat maar aan mij over, ik weet wel hoe ik ruzie moet veroorzaken Z...oke maar nu moet je goed luisteren. precies over een week is het vrijdag. om 9 uur in de avond bel je de politie e-" zayn springt op "bel ik wat waarom?" ik sta ook op "je belt de politie en belt dat er ruzie is op het adres zinneweide 30 dat is zijn tweede huis. je belt en zegt dat je denkt dat er  huiselijk geweld is en er iemand word mishandeld en ze zo snel mogelijk moeten komen. ze zijn er binnen 10 minuten" "w-waarom moet de politie komen?" "omdat zayn we chris achter de tralies proberen te krijgen toch...wat is beter dan dat de politie hem in actie ziet" "maar dat had ik ook kunnen doen" "nee zayn ik wil niet dat iedereen anders naar jou gaat kijken na dit" "oh maar wel naar jou?". ik grijns "jep ik bedoel iedereen mag weten dat ik gay ben dus ja dat mag". zayn heeft tranen over zijn wangen lopen" "zayn wat is er?" "ik ben bang liam wat als hij je wat aan doet...wat als ik je nooit meer zie?" "zayn komop ik ben nog steeds een sterke jongen" "ja maar chris" "vertrouw me Z na die week ben je voor altijd van hem af" zayn komt weer naast me liggen maar ik hoor hem nog steeds snikken, maar alles komt goed en dat beloof ik.

diezelfde avond ga ik nog naar chris. hij doet in zijn onderbroek de deur open. "mmm looking like a snack liam" ik rol met mijn ogen maar loop toch naar binnen. "wat wil je drinken?" "wat ik altijd wil chris" "bacardi?" "water" "aah komop misschien word je er wel wat losser van" chris komt dichterbij mij staan. ik moet omhoog kijken want hij is nog steeds groter dan mij. "een glas dan eentje" "yes". hij loopt naar de keuken terwijl ik op de bank ga zitten. "een bacardi voor jou en een voor mij" "dankje". ik drink rustig van mijn bacardi als ik chris zijn hand op mijn been voel maar ik probeer het te negeren. tot hij mijn riem probeerd los te krijgen en ik kijk hem aan en zet mijn bacardi weg. "li komop" "wat?" "het is al bijna een week geleden dat we iets gedaan hebben" "chris.." "ik bedoel ik heb zayn niet aangeraakt omdat ik uitkijk naar jou en omdat ik weet dat je het niet leuk vind als ik zayn meer aandacht geef dus verdien ik daar niet wat voor" "ik kom hier niet alleen voor seks of wat dan ook chris" "iknow....anders hadden we dat al lang gehad maar ik raak het wachten zat kunnen we dan niet tenminste dat ene doen waar jij doet alsof je het allemaal niet lekker vind als ik mijn hand om je keel leg maar je intussen wel klaar komt" ik zie de lust weer in zijn ogen verschijnen ik weet dat ik moet toegeven anders ben ik hem zo kwijt en vergrijpt hij zich weer aan zayn. ik kijk hem aan en knik langzaam. hij krijgt een glimlach op zijn lippen en verschuift zijn hand van mijn been langzaam naar mijn keel. terwijl hij dat doet gaat over mij heen zitten en geeft mij een zoen. wanneer ik hem terug zoen voel ik dat hij zijn hand om mijn nek soms aanspant en mijn keel wat dicht knijpt. steeds strakker tot ik bijna geen lucht krijg ik probeer zijn hand wat losser te trekken maar hij kijkt me alleen maar aan en ik weet dat hij hier van geniet mij te zien struggle om te ademen. hij gaat weer van mij af en trekt met een hand mijn riem los.

ik hang boven de wc ik voel dat chris achter me staat. hij grinnikt "moet je nog steeds bijkomen?" ik steek mijn middelvinger naar hem op. ik sta op en spoel de wc door. in de spiegel zie ik dat mijn nek helemaal rood is en lichtjes blauw, dat word een blauwe plek. "what the fuck chris" mijn stem klinkt hees en pijnlijk. " misschien iets te hard geknepen idioot" "maar je vond het lekker" "mijn lichaam doet wat die wilt ik vond het niet lekker" het enige wat chris doet is lachen en van zijn koffie drinken. "dan vind ik je lichaam leuker" zegt die met een knipoog terwijl hij weg loopt en terug op de bank gaat zitten.na een tijdje ga ik terug naar de woonkamer maar ga niet meer naast hem zitten. "aah li kom naast me zitten" "nee" "waarom zo boos" "omdat ik stop zei en het enige wat je deed was harder knijpen ik kreeg geen lucht chris" "aag van een beetje minder lucht ga je niet dood" "je bent niet serieus toch" "ik vond je er anders erg hot uitzien" "ja jij had al je plezier" " correctie wij hadden plezier jij kwam ook klaar". ik wil wat zeggen maar sluit mijn mond en staar boos voor me uit. "ik vind je leuk liam" "ja oke" "nee echt ookal ben je altijd boos na zoiets je doet het toch en ik weet dat je er van geniet maar ha een echte turn on je hebt pit" "oke". "nou kom naast me zitten" ik sta op en ga naast hem zitten hij legt zijn arm om me heen. "dus blijf je slapen?" "ik weet niet...heb morgen een wedstrijd" "aah komop lekker wat drinken, dronken worden eten bestellen films kijken ik breng je morgen wel waar je ook heen moet" "okeoke maar als je me ooit nog zo wurgt wurg ik jou" chris lacht. "oh babe dit was nog maar het begin...wacht nog maar tot het grote werk komt, als je me tenminste een keer toe laat" "we zullen zien...misschien vanavond ligt eraan hoe lief je bent" zeg ik uitdagend. zo hou ik zijn aandacht vast.zoveel tijd heb ik namelijk niet ookal betekent dat dat ik misschien iets moet doen waar ik spijt van krijg. niet dat ik seks met hem ga hebben want mijn eerste zal zayn zijn.
de rest van de avond is het eigenlijk best gezellig met chris dit is een van zijn leuke kanten. we drinken we vertellen elkaar verhalen en we drinken nog meer tot dat chris omslaat hij klimt boven op me en probeerd me te zoenen. ik zoen hem terug hij gaat een beetje van me af en probeerd me om te draaien maar ik stop hem. "chris nee stop" "aaah maar li" "nee stop, ik vind veel goed maar hier ben ik niet aan toe en sowieso je bent dronken" hij kijkt me aan met een pruillipje en lacht daarna ondeugend. "mmm ik zweer ik zal voorzichtig zijn" hij probeerd het weer maar dit keer duw ik hem helemaal weg en sta op. "ik zei nee!" "li doe niet zo moeilijk" "nee jij moet gewoon luisteren" "waarom moet je de mood verpesten vind je mij niet leuk?" "tuurlijk wel chris anders zou ik niet met je hebben achter de rug om van mijn beste vriend. ik wil het wel gewoon op mijn eigen tempo" "mmm hou er van wanneer je zo doet...alsof je het niet wilt" chris staat op en komt voor me staan. ik voel me in de nauw gedreven is ook niet gek hij is bijna 1,90 en een man van 24 en ik ben een jongen van 17. "chris....ik ben serieus" chris slaat zijn arm om mijn middel "en ik ben ook serieus kom mee naar mijn kamer he ik kan je nog veel leren" "ik ga naar huis" ik trek mezelf los uit zijn greep en wil mijn jas aantrekken. als chris mij terug trekt ik val op de grond. "what the fuck chris" "nee je blijft hier" "nee ik ga naar huis" "hoe?" "ik pak de bus of bel een taxi" "nee!" "chris" ik wil naar de deur lopen maar hij gaat er net voor staan. "li maak me niet boos je blijft hier" "nee ik ga wat wil je doen he". ik kijk hem uitdagend aan ik weet dat ik hem uitdaag maar dat is de bedoeling ik moet er voor zorgen dat hij me aanraakt voor volgende week. "li" zegt hij langzaam en zwaar hij verlaagd zijn stem. "chris ga aan de kant! en wel nu" op dat moment voel ik een hand om mijn keel wat ontzettend pijn doet omdat er al een blauwe plek zit. ik voel dat hij harder knijpt en me bijna van de grond af krijgt. maar ik geef niet zo snel op en haal uit met mijn hand het raakt hem midden in zijn gezicht en het verrast hem. hij laat me los om aan zijn gezicht te voelen en ik ren naar de deur als ik de klinkt vast heb heeft chris me alweer vast en sleurt me terug de woonkamer in. hij gooit me op de grond en gaat boven op mij zitten. hij doet allebei zijn handen om mijn keel en knijpt hem af. ik probeer zijn handen weg te trekken maar hij is te sterk. ik spuug in zijn gezicht wel twee keer tot hij mij aan bitch clap geeft. het is even stil hij gaat van me af en kijkt naar me. heel mijn keel en wang gloeit. "ik zeg het je nog een keer je blijft hier!" "ik haat je zo erg" zeg ik piepend. "ooh echt waar lili als je me dan toch al haat kunnen we dit net zo goed goed afsluiten" hij maakt zijn broek los en ik kruip weg. "ooh ben maar niet bang je hoeft alleen maar dat mooie mondje van je te gebruiken" is wat chris zegt voordat hij me terug trekt en doet wat hij het beste kan mensen pijn doen.

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now