49

343 15 3
                                    

"Zo ga maar lekker liggen, ik zal wel wat water voor je halen, wil je ook iets eten?" Vraagt zayn terwijl hij liam in zijn bed legt. Er was niemand thuis bij liam dus zijn ze maar naar zayn gegaan. "Uhm nee water is goed" "maar je moet wat eten li" "ik wil niks" "kippensoep?" "Mwa i-" "kippensoep dus tot over kwartiertje, probeer wat te slapen".
Een kwartiertje later stapt zayn zijn kamer in en zet het drinken en de soep op het bruine nachtkastje. Liam doet langzaam zijn ogen open."hey slaapkop, ik heb wat water en soep voor je". Liam glimlacht en gaat rechtop zitten. Zayn gaat op het randje van zijn bed zitten en bekijkt liam terwijl die aan het eten is. "Je staart?" "Ja, ja klopt" zegt zayn met een grijns. "Zelfverzekerd?" "Jazeker ik ben blij dat je de soep eet" "ja hij smaakt goed thanks". "Graag gedaan....je ziet er weer sexy uit" zegt zayn blozend. Liam is nu de gene die grijnst "dankje jij ziet er ook niet slecht uit malik" zayn kijkt op en kijkt liam recht aan. De sfeer is plotseling omgeslagen."ik doe mijn best dat weet je he payne" "humn ja dat zal wel ja". Dan uit het niets trekt liam zayn naar zich toe en kust hem. Zayn twijfelt geen moment en kust hem terug. Zayn duwt liam naar achteren en gaat boven op hem zitten. zayn gooit liam zijn shirt op de grond, en liam die van zayn.zayn probeert de kus te leiden maar hij voelt liam lachen tegen zijn lippen. En voordat hij het weet heeft liam hem vast en zorgt ervoor dat ze omrollen en zayn onder hem ligt. Ze laten elkaar los om even adem te halen. Zayn legt zijn hand op liam zijn sixpack waardoor liam zelfverzekerd grijnst. "Like what you see?" Zayn bloost en bijt op zijn lip terwijl hij ja knikt. Liam leunt weer naar voren en begint in zayn zijn nek kusjes te geven. Daarna geeft hij zayn een zuig zoen. Zayn begint sneller te ademen hij fluisterd liam zijn naam terwijl hij zijn nagels in liam zijn rug zet. "Fuck li" "mmm" zayn duwt liam een beetje van zich af zodat hij liam weer op de mond kan zoenen. Ondertussen maakt zayn liam zijn rits open maar op dat moment word er geklopt op de deur. "Zayn ik ben thuis kan ik binnenkomen?" Liam gaat snel van zayn af. Zayn en liam kijken elkaar geschrokken aan.what the hell is er net gebeurd."zayn?" "Fuck..." zayn hoest een paar keer "ja pap uhm zo oke wacht ". Liam doet snel zijn rits en knop weer dicht. Zayn trekt zijn shirt aan en fluistert tegen liam dat hij onder de dekens moet gaan liggen. "Kom binnen", jacob stapt de kamer binnen en kijkt verbaast naar liam en dan weer naar zayn. "Oh hey liam jij ook hier?" "Hij was ziek geworden en niemand was thuis bij hem dus ik dacht laat ik hem helpen" "oohoke...het klinkt net als of je een marathon hebt gerend". Zayn lacht nerveus. "Oke ik ga pizza bestellen,eet jij mee liam?" "Uhm nee ik ga zo naar huis,ik voel me al iets beter" "oke nou tot volgende keer en beterschap".
Zodra jacob weg is gooit liam de lakens van zich af en pakt zijn shirt van de grond. Er hangt een awkward sfeer inde lucht. Zayn probeerd oog contact te krijgen met liam maar liam kijkt alleen maar naar de grond. "Li... wat er net gebeurd is was fout heel erg fout ik heb een vriendje ma-" "ik weet het, dit was toch niks gewoon een foutje, het is beter als we dit vergeten". Zayn wilt nog wat zeggen maar liam laat hem niet uitpraten. "Nee li-" "doei zayn, ik spreek je nog wel nog bedankt voor de lekkere soep" en met die woorden loopt liam de kamer uit op weg naar huis.

Pov zayn
Verslagen laat ik me op bed vallen. Waarom liet hij me nou niet uitpraten ik wilde nog zeggen dat ik dit geweldig vond hoe fout het ook was. Maar zo te horen betekende dit niks voor hem en moet ik dit maar vergeten. Ik moet me over hem heen zetten, ik bedoel ik heb een leuk vriendje. Liam is gewoon mijn beste vriend en waarschijnlijk nooit meer dan dat.

----------------
Niet een heel lang hoofdstuk, dus dit weekend nog eentje. Maar wat vonden jullie ervan?

I Love The Way You Hate Me  (ziam)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें