57

336 16 1
                                    

pov liam
ik probeer zayn te bellen maar hij neemt niet op. na tien minuten probeer ik het nog een keer.ik heb er een slecht gevoel over
"h-hallo" "Z!" liam haalt opgelucht adem. "z ik probeerde je al de hele tijd te bereiken, waar ben je?" "hoe bedoel je". zayn's stem klinkt zwak. "uhm je zou hier al een uur geleden zijn" "ohja....sorry", "z gaat het wel? je klinkt niet echt goed". "jaja ik ben alleen nog bij chris" "maakt toch niet uit, dan kom je zo toch". "liam vandaag kan ik niet komen" "oh hoezo niet ik dacht dat we-" "ik blijf bij chris voor een paar dagen". liam is er even stil van. hij voelt zich jaloers maar wilt niks laten merken. "oh waarom dan" "hij is mijn vriendje liam waarom niet". het voelt alsof iemand op zijn hart staat, niet zo maar iemand maar zayn. liam houd zijn mobiel stevig vast hij moet zijn best doen om niet boos te doen. "oke en wat maakt dat mij dan he zayn" "liam doe niet zo moeilijk we zien elkaar later wel oke" "oh ja ha weetje wat laat maar kijk maar wanneer je weer zin hebt in mij, kijk maar oke?" "liam je weet dat ik het niet zo bedoel, je maakt er een te groot drama van". "fuck you zayn" "ben je nou boos omdat ik niet kom?" "vertel me waarom" "misschien omdat ik nu even wat beters te doen heb!" schreeuwt zayn door de telefoon. "l-liam s-sorry ik" "zayn rustig rustig het is al goed" "ja?" "ja ik weet waar ik sta bel me maar niet meer, zo belangrijk ben ik dus niet heb een fijne dag en veel plezier met je 'vriendje' daag" "nee lia-"  snel hangt liam op en gooit zijn telefoon op zijn bed. hij pakt zijn sporttas en gooit er wat kleding in. dan maar naar avan. als zayn toch geen tijd voor hem heeft.

£
"jaja ik kom al rust- he liam jou heb ik al lang niet meer gezie-" voordat avan zijn zij. kan afmaken stapt liam naar binnen. "oh ja ook hallo kom binnen liam". liam gaat op de bank zitten en avan gaat tegenover hem op tafel tafel. " wat is er?" "niks" "trouble in paradise" "ik zei toch dat er niks is gebeurd", "okeoke rustig lima de hulk" "je weet dat je me zo niet moet noemen" " en jij weet dat je me alles kan vertellen....". "okeoke het is gewoon dat ik nu iedergeval weet dat zayn mij niet nodig heeft dus..." "oh..ruzie?" "nee!" "okeoke again rustig lima hulk ik zoek geen ruzie". "mooi....heb je wat drank?" avan krijgt een brede glimlach op zijn gezicht. "dat je dat nog moet vragen tuurlijk heb ik drank, wat wil je?" "uhm malibu, bacardi met cola en bier heel veel bier". "zuiplap, ik pak de malibu enzo dan pak jij de krat bier je weet waar het staat". liam knikt en loop naar de kast waar al het bier staat. als hij terug in de woonkamer komt zet avan net al het drinken neer. "let'ts get drunk" hij geeft liam een glas. "wat zit er in?" "malibu, bacardi en cola". "cheers" "cheers!".
een uurtje of twee later zijn avan en liam ver heen.
avan heeft intussen een glas wijn in zijn handen, om de bank liggen alle flesjes bier. liam heeft een flesje bier vast en een glas bacardi."lima misschien eh moet je mindere" "hoezo? ik voel me goeddd!" "hihi als jij het zegt sexybeast" liam kijkt avan raar aan. "hoe noemde je me" "sexybeast want ja je weet sexy en beest enzo" "je praat onzin avan" "volgens mij doe ik dat altijd" "oke dat klopt". "liaaam?" "ja?" "kus me" "wat?" "kus mij!" "waarom?" "waarom niet, ik bedoel ik ben leuk, jij voelt je kut 1+1=4" "4?" "hihi ja" "je bent gek" "zeker 100% ". liam zet zijn flesje beer weg en gaat dichter naar avan toe. "oke maar gaan we hier geen spijt van krijgen?" "i dont care do you?" "mmm nah" en op dat moment zoent avan liam en liam duwt hem niet weg maar zoent terug.

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now