17

449 20 4
                                    

Zayn zit op de stoel naast liam zijn bed, na dat liam in slaap was gevallen op zijn schouder en na een uur nog niet wakker werd heeft zayn hem naar boven getild. En dat was geen makkie, dat snap je wel als je mijn armpjes ziet en liam zijn lichaam. Zo af en toe ga ik met een koud washandje langs zijn bezweten hoofd. Ik doe dat nu al heel de avond ik heb denk nog net drie of vier uurtjes geslapen. ik zie er daarom denk ik ook niet uit maar Liam ziet er waarschijnlijk slechter uit, zijn haren liggen plat op zijn hoofd, hij ziet bleekjes en zo af en toe zucht hij wat. Ook heeft hij koorts dus moet zayn wel voor hem zorgen. De minuten tikken voorbij en ik doe niks anders dan bij liam zijn, maar als ik zeker weet dat hij vast slaapt, laat ik hem toch even alleen. Zayn pakt zijn mobiel sluit hem aan en al snel galmt de muziek door de boksen door de woonkamer, even muziek luisteren kan geen kwaad. Terwijl zayn in de keuken de pizza's staat op te warmen zingt hij volop met de muziek mee.

I ain't got no type
Bad bitches is the only thing that I like
You ain't got no life
Cups with the ice, yeah we do this every night
I ain't check the price
I make my own money, so I spend it how I like
I'm just livin' life
And let my mama tell me, yeah, I ain't livin' right
Let my mama tell me, yeah
Yeah let my mama tell me, yeah
Let my mama tell me, yeah
Yeah let my mama tell me, yeah
...........
I ain't got no type
Bad bitches is the only thing that I like
You ain't got no life
Cups with the ice, yeah we do this every night
I ain't check the price
I make my own money, so I spend it how I like
I'm just livin' life
And let my mama tell me, yeah, I ain't livin' right
Let my mama tell me, yeah
Yeah let my mama tell me, yeah
Let my mama tell me, yeah
Yeah let my mama tell me, yeah

Zayn gaat zo op in de muziek dat hij niet door heeft dat liam met open mond staat te luisteren. Hij hangt tegen de muur, trilt over heel zijn lichaam maar durft zayn niet te storen terwijl hij zingt. Pas als zayn klaar is met zingen en een beetje op de muziek mee danst begint liam te praten. "W-wist niet dat j-je zo goed kon zingen" zayn springt bijna van schrik tegen het plafond . "Aah geez liam ik uh hoe lang sta je daar al?" "Lang genoeg om jou te horen zingen" een smirk staat op liams gezicht en even lijkt het alsof de oude liam terug is maar het vervaagd al snel door dat hij moet hoesten. Zayn zijn gezicht is rood aangelopen alleen al bij het idee dat iemand hem vals heeft horen zingen, nee niet zo maar iemand....liam heeft hem horen zingen. "Ha ja uhm ik dacht ik maak de pizza's weer warm.....wil je een stukje?" "Pizza als ontbijt?..........ag waarom niet, Ik kan het altijd proberen". Met de deken om zich heen gaat liam aan tafel zitten. Zayn geeft liam zijn pizza en gaat links van hem zitten, hij is nog steeds rood en word alleen nog maar rooder als hij even liam's knie aanraakt. Maar liam heeft niks in de gaten.
"Zing je vaker?" "Laten we het daar niet over hebben" "maar zay-" "nee", meestal zou liam door gaan tot hij de discussie zou winnen maar hij is te zwak en laat het er maar bij zitten. De rest van de dag doen ze niet veel liam ligt op de bank terwijl zayn alles voor hem doet, het geeft zayn een gevoel van macht. Want liam heeft hem nodig de sterke grote liam heeft HEM nodig. Zayn gaat naast liam op de bank zitten, liam gaat recht opzitten zodat zayn iets meer ruimte heeft. "Zayn?" "Ja...." "je doet toch alles voor mij" "uhum....ja hoezo?" Liam kijkt zayn nu recht aan en weer zijn oude glimlach komt te voorschijn. "Ik heb een stijve" zayn kijkt liam bijna met open mond aan zijn gezicht word knalrood. "O-h m-maar ik uhm oke " liam lacht "altijd leuk om je nerveus te maken, relax haha" "oooh pff daar had je me even, dat was geen leuk grapje liam" "oooh maar dat was het ook niet". Zayn kijkt liam geschrokken aan maar liam heeft zijn aandacht op de tv gericht met een glimlach op zijn gezicht wetende dat hij zayn helemaal van zijn kaart heeft gebracht.
Zayn kan zich nauwelijks concentreren op de tv zo af en toe kijkt hij vluchtig naar liam die nog steeds al zijn aandacht op de film heeft.
Zou liam serieus zijn of loopt hij me nu weer voor de gek te houden? Ik weet niet hoe hij het doet maar zelfs als hij ziek is krijgt hij me in de war.
Terwijl zayn diep in gedachten verzonken is, staat liam op, loopt naar de keuken, haalt daar een fles bacardi vandaan en gaat weer naast zayn zitten. Hij drinkt er steeds wat slokken uit. Tot dat zayn het door heeft.

Pov zayn
Als ik opkijk zie ik dat liam rustig uit een fles bacardi aan het drinken is. "Liam! Je bent ziek" "drank helpt en ik ben niet ziek, ben gewoon niet 100%" "uhja niet 100% in je hoofd, leg die fles weg" "nee". "Liam....leg. die. Fles. Weg" "of anders?", "of anders uhm nou of anders...leg hem nou maar gewoon weg". Een glinstering van opwinding is te zien in liam zijn ogen hij is misschien ziek maar hij geniet hier vol op van, hij neemt nog een flinke slok. "Liam! Leg hem weg nu" liam kijkt zayn aan en lacht "ha make me", dat liam zayn uitdaagt is van zijn gezicht af te lezen. Zayn springt op en voor dat liam weg kan rennen springt hij op liam. Allebei zijn benen langs liam zijn zij, liam houd de fles op afstand. Terwijl zayn hem probeerd te pakken, "liham!" "Zayhn!", "wat ben jij vervelend als je ziek bent!". Zayn doet zijn best om die fles te pakken maar stiekem geniet hij meer van de scene die zich nu af speelt dan dat hij laat zien. Vermoeid laat hij zich op liam zijn schoot vallen en liam kijkt hem met grote ogen aan een kreun ontsnapt uit zijn mond. Ik kijk liam aan en hij kijkt mij aan, "uhum......zayn kan je van me afgaan" zayn wilt van hem af gaan als hij opeens een idee heeft, ik weet niet waar ik het lef vandaan haal maar ik ga gewoon weer op hem zitten. "Geef mij eerst die fles" "wat, nee" "dan blijf ik nog even zitten oke", ik beweeg express nog even en ik lees van zijn gezicht af dat hij het moeilijk heeft. "Zayn ga van me af nu", ik wil nog iets zeggen als ik iets hards tegen mijn kont aan voel drukken. Ik kijk liam met rode wangen aan, hij maakte dus geen grapje. Snel ga ik van hem af "ikuhm ga de keuken schoonmaken" snel loop ik weg van liam. Wow wat een smoes de keuken schoonmaken bravo zayn echt bravo. Even later hoor ik liam de trap op rennen en hoor ik de douche aan gaan. Nooit gedacht dat het het noog erger tussen mij en liam kon worden. Zo akward, zoals altijd. Ik ben gewoon erg stom, het ligt waarschijnlijk gewoon aan mij ik bedoel wie valt er nou op zo'n vervelend joch....wow wacht ik dacht zo juist toch niet dat ik op liam viel....ja wel dacht ik wel.....nee niet waar nop nee ik niet ik val op meiden ik bedoel vrouwelijke vormen jaaaa! daar hou ik van ik bedoel borsten en een va- fuck ik val op mannen en nog erger ik val op liam payne, de grootste, arroganste, knapste lul op aarde!

--------------------------
Nou dat weten we ook weer zayn is verliefd op liaaaaam! Haha maar oke het is me weer gelukt om verder te schrijven, ben er zelf heel erg blij mee yeaaaah whoop whoop, nee....oke dan niet. Vertel wat jullie er van vonden, van wat er gebeurde op die bank want damn lima bean calm your nikkers down

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now