64

277 16 3
                                    

na de wedstrijd is liam eindelijk thuis. hij wilt alleen even omkleden en dan snel naar zayn. zodra liam binnekomt weet hij dat het foute boel is zijn moeder heeft een glas wijn in haar handen en zijn vaders auto is weg, dat betekent ze zijn alleen thuis en zijn moeder is dronken. zo stilletje mogelijk probeerd liam naar boven te sluipen. "LIam!" "h-hey mam". "liam kom bij mamma" "uhm i-" "je hebt drie seconden voordat ik mijn geduld verlies". snel loopt liam naar de bank en gaat voor haar staan. "kom naast me zitten jongen ik heb je wat te vertellen.." liam gehoorzaamt en gaat naast haar zitten. "weetje liam je pa en ik waren nog jong toen we kinderen wilde maar het lukte maar niet, we probeerde van alles we zijn zelfs naar de dokter geweest... toen kwam er als uitslag dat ik ja ik geen kinderen kon krijgen...vervloekte wereld". ze drinkt haar glas half leeg. "en die lul van je vader ging vreemd....als smoes gebruikte hij 'ik moest mijn verdriet kwijt.' weetje ik had het hem vergeven....tot dat die hoer hier voor de deur stond ja jou moeder met een heel klein mormel in haar handen. je vader liet die heks binnen. jankend zat ze hier op de bank te vertellen dat het hun kind was maar dat ze niet lang meer hier kon blijven dus wilde ze graag dat wij voor de baby zouden zorgen.....een keer raden wie die baby is". liam staat geschrokken op "m-maar papa zei altijd dat mijn ouders om waren gekomen bij een auto ongeluk". "pff hij doet niks anders dan liegen jongen echt niks anders, waarschijnlijk zit hij nu weer bij een of andere vrouw. het is allemaal jou schuld!". zijn moeder staat op en geeft hem een klap tegen zijn hoofd. Het wijn glas raakt zijn hoofd en breekt in stukken. bloed gutst langs liam zijn hoofd. veel voelt hij niet want hij is nog steeds in shock. langzaam begint alles te duizelen en word het zwart voor zijn ogen.


langzaam word liam wakker. hij merkt meteen dat hij niet thuis is. in zijn hand zit een infuus. hij ziet zwarte vlekken voor zijn ogen en een enorme hoofdpijn galmt door zijn hoofd. hij is alleen....waar is zijn moeder?.
liam weet nog precies wat er gebeurd is.

weetje ik had het hem vergeven....tot dat die hoer hier voor de deur stond ja jou moeder met een heel klein mormel in haar handen. je vader liet die heks binnen. jankend zat ze hier op de bank te vertellen dat het hun kind was maar dat ze niet lang meer hier kon blijven dus wilde ze graag dat wij voor de baby zouden zorgen.....een keer raden wie die baby is"

dus zijn vader blijkt wel echt zijn vader te zijn. waarom heeft hij het dan nooit verteld? waarom liegen dat allebei mijn ouders om waren gekomen. tranen rollen over zijn wangen.
op dat moment word de deur open gegooid, en zayn rent naar binnen. achter hem loopt louis. "LI! jezus christ gaat het?" zayn geeft liam een knuffel. "li?" liam kijkt zayn raar aan. "hey lima gaat het? wat is er gebeurd" vraagt louis. "i-ik wil er nu niet over praten" zegt liam terwijl hij weer naar zayn kijkt. "li wat is er waarom kijk je me zo raar aan" zayn wilt door liam zijn haar gaan maar liam trekt zich terug. "kan je me please niet aanraken" "w-wat hoezo...heb ik iets verkeerds gedaan" "liam doe niet zo zayn maakt zich enorm veel zorgen". "louis hou je mond okay ik....sorry maar wie ben jij?"  het is helemaal stil "heb je het tegen mij?" vraagt zayn verrast. "ja....ik kan me je niet herinneren..je naam is zen?" "je maakt een grapje toch li". zayn geeft liam een kus op zijn mond. liam kijkt hem met een boos gezicht aan. "waag het om mij nog een keer een kus op de mond te geven, beantwoord mij vraag of donder op".
zayn zet een stap naar achteren "s-sorry" hij draait zich om naar een geschokte louis. "louis please ga een zuster halen". louis knikt en loopt snel weg. "ik ben je beste vriend liam e-en je vriendje soort van". "wat......dan waarom kan ik je niet herinneren?"


maar das wat vinden jullie ervan...dat is niet de echte moeder van liam.....zijn vader heeft gelogen.....waar sis zijn echte moeder dan en liam die niet weet wie zayn is.

kort hoofdstuk, omdat ik vond dat jullie wel weer een hoofdstuk hadden verdient. ik ben nu bezig met het volgende hoofdstuk. die een stuk langer word
xxkeep reading


I Love The Way You Hate Me  (ziam)Where stories live. Discover now