15

424 19 3
                                    

pov harry
Ik rij dit keer wat sneller dan normaal. Zodat ik straks nog tijd heb om te leren. Na een uurtje rijden is harry bij het goede gebouw, hij zet de auto stop en stapt uit. Hij doet zijn kraag van zijn jas iets omhoog voor dat hij aan klopt. Drie keer kloppen, "roos". De deur gaat open en een brede wat kleinere man doet open. "Wat moet je?" "Ik klopte drie keer, ik kom voor roos." "Oke...NUMMER 43!" roept de man naar binnen. paar seconden later word er een meisje naar buiten geduwd. Ze is mooi maar ziet er gebroken uit, ze heeft haar hoofd gebogen zodat haar haren voor der gezicht hangt. Ik haal het pakketje uit mijn jas en geef het snel aan hun. "Hier" ik krijg een ander pakketje terug, "en nu weg wezen". Hij slaat de deur dicht, harry pakt de hand van het meisje en neemt haar mee naar de auto. Hij doet de deur voor haar open en als hij zelf zit helpt hij haar met de gordel. "Ik kan dat zelf wel" zegt ze bot, "dat zal best kunnen maar ik help je graag" zegt harry zo lief dat ze hem aankijkt. "He wat is dat op je gezicht?" "N-niks" harry pakt haar bij haar gezicht en haalt all de haren uit haar gezicht. Een blauwe plek zit op haar kaak, bijna op de zelfde plek als bij harry. "Godverdomme gaat het heb je veel pijn?" "N-nee" "ik zal je thuis wel verzorgen". Harry start de auto en rijd opweg naar huis. De rit is stil dus zet hij de radio aan, hij begint langzaam mee te zingen. "She don't need to worry about it, she don't need to worry no more........... hummmm
I can't feel my face when i'm with you."
"M-mag ik wat vragen?" Harry zet het geluid zachter en kijkt haar bezorgd aan. "Tuurlijk?" "Blijf ik bij jou?" "Uhm ik weet het niet" "hoezo niet jij bent de baas nu toch", harry zijn kaak verstrakt als hij de angst in haar ogen ziet. "Nee ik kom je alleen ophalen....." "wie is dan mijn baas?" "Mijn broer hij heeft je gekocht" "waarom is hij mezelf niet komen ophalen?" "Geen idee maar hij riep mij en dwong me je te halen", "ik wil dit niet" "ik ook niet roos zie je deze blauwe plek....ik wilde het ook niet " ze kijkt verslagen naar beneden. Harry gaat de snelweg af en rijd naar het winkelcentrum. "Waarom stoppen we hier?" "Laten we wat leuks doen" "m-maar we kennen elkaar niet" "uhm dan oke ik ben harry styles 17 jaar, ik hou van muziek en mijn broer is een asshole" "je bent 17?" "Ja jij?" "16" "oh.....roos is het toch?" "Ja eigenlijk rosalie maar roos is goed." "Mooi laat me even geld pakken", harry pakt het pakketje die hij kreeg en scheurt hem open. Er zitten briefjes van vijftig in en twintig, ontzettend veel geld in iedergeval. Ik pak er duizend van en leg de rest terug ergens verstopt in de auto. Harry maakt de deur voor haar open en houd haar hand vast. "Laten we eens kleren voor je kopen."

¥
Na twee uurtjes hebben ze al een stuk of tien tassen vast. Roos is weer blij na zo'n lange tijd. In de auto staat de muziek weer op maar dit keer zingen ze samen gezellig mee. "I need your love i need your llllllove" "harry?" "Ja?" "Je bent echt de liefste jongen die ik tot nu toe ben tegen gekomen....kan je me niet over kopen van je broer, ik ben bang" "i-ik heb daar het geld niet voor en ik wil nikste maken met dit soort handelingen....en ik zit er al midden in" hij ziet het verdrietige gezicht van roos dus hij pakt met een hand haar hand. "Maar ik zal mijn best voor je doen om je te helpen" "dankje." Na een kwartiertje zijn ze thuis het is inmiddels etenstijd. Harry haalt nog even diep adem, haalt alle tassen uit de auto en helpt roos. "Laat mij maar eerst gaan ja?" "Oke." Harry maakt de deur open en loopt naar binnen met roos achter zich aan. Hij hoort mensen praten maar dat stopt zodra ze binnen lopen. Een groep jongens zit in de woonkamer, hayden komt met grote stappen op hem af duwt hem tegen de muur omhoog. Harry laat de tassen vallen en kreunt van de pijn. "Waar was je je!" "I-ik heb nog wat kleren met haar gekocht zodat jij dat niet hoeft te doen". De blik van hayden veranderd naar iets zachter, "hum oke app me voortaan ja?" "Ja sorry". Hayden richt zich op roos die nu lichtjes aan het trillen is. "Roos schatje ik ben hayden....kom hier" hij geeft haar een knuffel, "je kent mijn broertje harry nu wel hij helpt je wel naar je kamer,toch harry" "ja kom maar". Harry wilt de trap oplopen "eh eh eh eerst geef me mijn geld hazzie" harry haalt snel het pakketje uit zijn jas. "Kom laten we naar boven gaan voordat hij merkt dat er geld mist." "word hij erg boos denk je" vraagt roos als ze bezig zijn met de kleding in haar kast te hangen. "Ja" roos schrikt er van "ik vang het wel voor je op roos wees niet bang" "nee nee dat hoeft niet dit is mijn schuld" harry legt allebei zijn handen op haar wangen. "Nee roos jij hebt al zo veel meegemaakt hij is mijn broer dus ik vang het voor je op geen discussie" "je houd van hem he?" "Ne-ja" "je bent te lief harry echt uniek". Harry glimlacht naar roos als hij geschreeuw hoort. "Ga naar de badkamer doe de deur opslot en ga onder de douche staan, hier kleren, kom er voor een half uur niet vandaan begrepen!" "M-maar" "begrepen!" Ze knikt als er een flits van angst op harry zijn gezicht te zien was,ze pakt de kleren aan en vlucht de badkamer in. "HARRY!" Hayden slaat de deur open van de kamer. Hij is wit heet van woede, "waar de fuck is mijn geld he!" "Ik heb er kleren voor gekocht" "mocht dat van mij" "nee maar het is jou meisje" "jij fucking-" en hayden haalt uit.

¥
Pov roos
Roos staat trillend onder de douche ze hoort wat gestommel maar komt niet onder de douche vandaan, niet alleen omat ze in tijden niet zo lekker heeft gedoucht maar ook omdat harry haar zo aan keek dat ze wel naar hem moet luisteren. Roos let de hele tijd op de klok en na een half uur zet ze de douche uit. Het is helemaal stil, snel droogt ze zich op en kleed ze zich aan. Ik moet zien hoe het met harry gaat. Ze doet de deur open, en schrikt van wat ze daar aantreft harry ligt op de grond zijn shirt is gescheurd en er is allemaal bloed te veel bloed. "HARRY!"

-----------------
Ik weet dat ik had gezegt dat er een ziam hoofdstuk kwam maar dit kwam in me op en ik moest het gewoon typen hoop you like it nouja niet te veel want armee harry geez. Wat vinden jullie van de band tussen roos en harry?

I Love The Way You Hate Me  (ziam)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum