Αποκαλύψεις

599 76 6
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Εκείνος διατηρώντας το σοβαρό του ύφος, πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε.

"Λοιπόν, όπως είπα, μερικούς αιώνες πριν γεννήθηκε ένας μάγος. Ένας πολύ ισχυρός μάγος, που ήταν και αυτός μαχητής. Είχε και εκείνος την ίδια δύναμη με εσένα, αλλά είχε και τις δικές του μαγικές δυνάμεις. Οι γονείς του ήταν και οι δύο μαχητές, έτσι δεν ξέρουν πως είχε αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις. Το θέμα είναι πως οι υπόλοιποι μαχητές της εποχής δεν τον ήθελαν, γιατί έλεγαν πως δεν μπορούσαν να τον εμπιστευτούν. Δεν τους ένοιαζε καν που είχε την "Λούξινους". Δεν άντεχαν ότι αυτός ήταν ο πιο δυνατός εκεί μέσα και έτσι τον έδιωξαν. Εκείνος εξοργισμένος με το πως του συμπεριφέρθηκαν, έδωσε μια κατάρα. Ότι..." την κοίταξε στα μάτια και πήρε μια βαθιά ανάσα.

"Ότι, όσο η ενέργειά του συνεχίζει να υπάρχει, όποιος μαχητής γεννηθεί με την δύναμη "Λούξινους" θα έχει και την δική του δύναμη." συμπλήρωσε σφίγγοντας τα σαγόνια του.

"Δεν εννοείς πως..." ξεκίνησε να λέει, φοβισμένη για το τι μπορεί να σήμαινε αυτό.

Ο Κρίστιαν έγνεψε καταφατικά.

"Και δηλαδή γιατί τέτοιος πανικός; Αφού πέρασαν τόσοι αιώνες πως γίνεται η ενέργειά του να υπάρχει ακόμα;" προσπάθησε να εξαλήψει κάθε πιθανότητα.

"Ακριβώς. Ο πανικός προκλήθηκε επειδή δεν υπήρχε" εξήγησε και η Ελίζα κράτησε την ανάσα της.

Ο μαγικός καθρέφτης ||1|| #Φαντασία2020Where stories live. Discover now