X.karcolat:Rég elfelejtett érzések

1.5K 109 6
                                    

Életünk során rengeteg új élményt, érzést, kapcsolatot, barátokat tapasztalunk, amik eltörpülnek a régi, de emlékezetes emlékfoszlányok látván. Nem is vesszük észre, hogy ezek dolgok szép lassan eltünedeznek egy idő után, míg  a friss emlékek betöltik a hiányérzetet. De csodával határos történések lehetnek, mikor ismét előbukkan egy rég elfelejtett érzés,  ami minden kétséget eloszlat az ember előtt.

Jól tudtam, hogy Sophie valakivel találkozgat titokban,  hisz,  Apu nem igen díjazza azt,  hogyha nem a tanulásra koncentrálunk igazán.  Ha egy pasival foglalkozol,  akkor az egyenes hadüzenet felé,  amit meg kell akadályoznia mindenhogyan.  Tudom milyen érzés ez,  hisz,  mikor Bash- sel foglalkoztam,  akkor az iskola mellékesnek hatott és nem is akartam annyira foglalkozni vele. Jó volt nekem az a közepesen jó átlag, de aztán jött Apu és helyrerakott. Ami, ahogy lenni szokott abból állt, hogy kioktatott, hogy mennyire felelőtlen vagyok és a családi örökségre célozgatott, hogy már pedig valakinek vinnie kell, hisz, nem azért adott két lánynak életet Anyuval, hogy szégyent hozzunk rá. Konkrétan érzelmileg zsarolt, de úgy voltam vele, hogy talán egyszer még én is megfogom szeretni ezt a hivatást  csak idő kell hozzá. Szerettem volna akkor a kedvében járni és azóta is tartom ezt, de sokszor nehéz mindennek megfelelni. 

Azt sohase gondoltam volna, hogy pont azzal a személlyel történik meg, aki annyira elhordott, hogy már az erőm fitogtatásával került sor, hogy végre véget vessek a mi értelmetlen beszélgetésünknek. Szerintem ez eléggé nyomós indok, hogy ellenezzem ezt az egész "kapcsolatot", de úgy voltam vele, hogy ameddig a húgom boldog, addig nekem csukott szájjal kell elviselnem, hogy itt van velünk egy házban, ha idehozná, amiben titokban reménykedtem, hogy nem lesz így. Igen...A drága kishúgom randizgat Maezonnel, aminek én felettébb "örülök". A múltkor még veszekedtünk is ez miatt, de az egészből az jött le, hogy én mennyire féltékeny vagyok az ő boldogságukra. Azt hittem itt félreértettem valamit, de nem. Tényleg úgy beszélt, mintha járnának. Próbáltam lebeszélni erről a hülyeségről, mert tudtam,hogy Maezon csak szórakozik vele, mint minden más lánnyal a suliból, amit még Courtney mondott nekem a jó múltkor. Egyszerre több lányt fűzőgetett , amiről persze senki sem tudott. Persze, barátosném azzal van megáldva, hogy remek a nyomozói génekkel rendelkezik, így nem meglepő , hogy számára nem maradt fedetlenül ez a kis játék. Persze, nem mondta el az érintetteknek, hogy mi a helyzet, mert olyan lányokról volt szó, akiket mi nagyon is utálunk és akik rendszeresen bántottak  a szemem miatt, így úgy döntöttünk, hogy a csendes megfigyelők módját választjuk. Most azonban ez teljesen más volt. Más, mert a húgomról volt szó, akit mindennél jobban szeretek a hülyeségei ellenére is. De értelmetlen volt. A húgom a csökönyösségéről híres, mint én. Nem hisz el addig dolgokat, míg nem tapasztalja meg ő személyesen. Bármit magyarázhattam neki, ő minduntalan ellenérvet hozott fel, amiben Maezon, mint valami földreszállt angyal jelent meg.  Akkor döntöttem el, hogyha megmeri akárcsak egy kicsit is bántani, Maezont megölöm. Lehet, nagyon drasztikusnak hangzik, de sokat jelent nekem a húgom boldogsága. Bármire képes vagyok, főleg, hogy most már tudatában vagyok vele, hogy mekkora erő van az én kezemben. Lehet, hogy a múltkor az véletlen volt, de ha Maezonre haragudok, akkor biztosra veszem, hogy megint tudom majd használni.

A gardróbom előtt álltam,hogy válasszak magamnak ruhát,közben szólt a háttérből  az 5Sos. Nem tudok dönteni egyáltalán. Világ életemben sohasem tudtam, hogy mit húzzak fel, mert mindig másra hagyatkoztam, de most döntenem kell. Keresgéltem a blúzok tönk elege alatt, míg rá nem leltem egy csipkés, háromnegyedes ujjú  blúzra, amit szerintem még sose húztam fel.
Valami megcsillant a kobakomban, mert a halvány rózsaszín nadrágom után kutattam.
Befutottam a fürdőbe, hogy elkészüljek. A végeredmény szerintem nagyon jó lett. Elviselhetőnek mondtam magam.

Holdszülötte/ BefejezettWhere stories live. Discover now