38.bölüm

14.1K 638 24
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AŞK ÇIKMAZI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



AŞK ÇIKMAZI

38.BÖLÜM

Eylül, kocasının elini tutmuş sahilde sakin sakin yürüyorlardı, çok uzaklaşmamışlardı mekandan biraz kocasıyla vakit geçirip içeri girecekti zaten.

"Sende ister miydin?"diye sordu Savaş.
Eylül anlamsızca baktı.

"Neyi ister miydim?"

"Kına gecesi,düğün fala işte...bütün bunları gerçekleştiremedik görünce kötü hissetmiyor musun?

Evet biraz istiyordu,çünkü gelinlik giyememişti, evet o beyaz elbiseyle evlenirken çekindiği birkaç fotoğraf vardı ama bu başka bir şeydi.Baktığı zaman içi burkuluyor muydu?Hayır.Çünkü bütün bunların bir önemi olmadığını biliyordu. Hamileydi kocası yanındaydı başka bir şey istemezdi ki.

"Aşkım daha öncede konuştuk bunu.Benim için bir şeyin önemi yok. Sen yanımdasın, bebeğim karnımda daha ne isteyebilirim?"

Savaş gülerek Eylül'ün boynuna öpücük kondurdu.Güzeller güzeli karısı yine kendisi gibi güzel bakıyordu.

"Seni hakedecek ne yaptım ben?"dedi fısıltıyla. Bunu gerçekten sık sık kendisine soruyordu Savaş ve bazen de dile getiriyordu.En kötü halindeyken mafya işleri devam ederken çıkmıştı melek yüzlü karısı. Daha doğrusu onu zaten biliyordu fakat sima olarak biliyordu sadece, kalbini masumluğunu,zarafetin, can alıcı gülüşünü asla bilmiyordu.

"Yani şimdi sende fena sayılmazsın hakkını yeme" diyerek adamın omzuna vurdu kahkahayla Eylül.Ne güzel bakıyordu böyle kocası. Savaş'ın kendisine en sinirli olduğu zaman da bile onun sevgisini gözlerinde görebiliyordu.

"Sen böyle gülünce benim içimde bir şeyler oluyor haberin olsun" Çapkın bir ifadeyle karısına biraz daha sokularak parmaklarını onun sırtına ve beline yerleştirdi usulca. "Hmm neler oluyor acaba?"

"Evimize mi gitsek acaba?"

"Savaş saçmalama, en yakın arkadaşımın kına günü bugün" Eylül gülerek ellerini kocasının boynuna doladığında dayanamayıp dudaklarına kısa bir öpücük kondurdu. Savaş o öpücüğü derinleştirdiğinde yanlarından öyle bir araba geçti ki, Eylül sıçrayarak geri çekildi bir anda. Savaş karısını arkasına doğru aldı ve arabanın arkasından baktı.Bir anda sessiz ortamda böyle bir gürültü olunca korkmuştu dolayısıyla Eylül.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin