36.bölüm

12.2K 723 20
                                    

AŞK ÇIKMAZI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



AŞK ÇIKMAZI

36.BÖLÜM

Eylül sakin olmaya çalışarak flashı cebine koyduğunda hemen kocasına doğru yaklaştı.Savaş'ın be kadar öfkeli olduğunu net bir şekilde görebiliyordu.

"Savaş lütfen sorun çıkartma"diyerek elini adamın göğsüne yerleştirdi.Gerçekten sorun çıksın istemiyordu.Ancak kocası öyle bir bakıyordu ki,bakışları kurşun gibi delip geçiyordu.

"Sen bu adamı eve nasıl alırsın Eylül!"

Eylül korkuyla birkaç adım gerilerken kadar büyük bir tepki gerçekten beklemiyordu.Öyle bir bağırmıştı ki, resmen adamın gözleri kıpkırmızıydı.

"Oğlum bağırma kıza. Ben ısrar ettim girmek için"dedi Suat Kıran.Eylül ise gözleri dolu dolu kocasına bakıyordu.Ne olursa olsun kendisine bu şekilde bağırmaya hakkı yoktu.

"Sen sus ve defol git buradan hemen"

Savaş öyle sinirlenmişti ki gözü bir şey görmüyordu resmen.Çünkü Suat Kıranı görmeye asla tahammülü yoktu.

"Tamam oğlum sen sakin ol. Ben gidiyorum"

Adam hızlı bir şekilde evden çıkarken Eylül derin derin nefesler alıyordu.

"Sen o adamı nasıl eve alırsın?"diye tekrardan bağırınca;Eylül gözyaşlarına hakim olamadı. Zaten hamileydi ve duygusal bir dönemdeydi.

"Savaş bana bağırma.Ya yardım etmek istiyorum görmüyor musun?Dinlemiyorsun bile ne beni ne de babanı. Sinirden, öfkeden ne yaptığını bilmiyorsun "

Eylül öyle sakin konuşuyordu ki Savaş'ın o anda bütün siniri çekilmişti. Karısının gözlerinde ki hüznü, kızgınlığı görebiliyordu ama anlamalıydı Eylül. O adamla asla muhatap olmamalıydı.

"O adama tahammül edemediğimi çok iyi biliyorsun hatta en iyi sen biliyorsun.Ama sen bunu bile bile o herifi eve alıyorsun!"
diyerek anlatmaya çalıştı derdini Savaş.

"Evet biliyorum. Evet çok iyi biliyorum ama ne zamana kadar Savaş?Belki bildiği bir şey vardır, belki hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bir kere dinlesen ne kaybedersin?O senin baban."

Bunu cesaret edip söylemişti çünkü artık dayanamamıştı Eylül. Ne olursa olsun iyi ya da kötü yüzleşmedikçe bu sıkıntı çözülmeyecekti.

"Sakın!Eylül sakın! Bir daha böyle bir şey söylersen.." Eylül devamını getirmesine izin vermeden kesti sözünü. "Ne yaparsın söylersem?Boşanır mısın yoksa?"diyerek bağırdı en sonunda Eylül.Bunu asla düşünmemişti bile Savaş.Nasıl böyle saçma bir şey için boşanmayı düşünürdü ki!

"Eylül saçmalama!Neler geçiyor aklından senin böyle? Ne boşanması Allah aşkına!"

Savaş öfkeyle gömleğinin bir kaç düğmesini açarken, Eylül akan yaşlarını hızla silerek öfkeyle saçlarını arkaya savurdu. "Bana olan bu tavrından başka ne düşüne bilirim ki!"

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin