32.bölüm

13.6K 689 21
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AŞK CIKMAZI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


AŞK CIKMAZI

32.BÖLÜM

Eylül artık gözyaşlarına hakim olamıyordu ve usul usul döküyordu yaşlarını.Savaş'ın nasıl bir hayat yaşadığını, annesine ne olduğunu bilmek istiyordu. Yiğitle kardeş olmasının şokunu da hala yaşıyordu. Bunca zaman türlü şey gelmişti düşmanlıkları hakkındı aklına ancak kardeş olabilicekleri asla gelmemişti.

"Hadi anlat."dedi kocasının saçını okşayarak.

"Nasıl ittirdim seni?Hala aklım almıyor. Ya bir şey oldaydı sana?"

Savaş,hâlâ az önce ki olaydaydı.Nasıl itebilmişti Eylül'ü?Nasıl böyle bir aptallık yapmıştı?Karısının ellerini öptü ve affetmesi için gözlerinin içine bakıp üst üste özürler diledi.

"Ayağım burkuldu sen bir şey yapmadın. Hadi bana her şeyi anlat,hadi canım"

Savaş biraz daha kendini toparladıktan sonra derin bir nefes alıp konuşmaya başladı. Anlatması zordu ama karısı yanındaydı ve onun sıcaklığı, sevgisi, aşkıyla toparlanacağını biliyordu.

"O adam, Yiğit'in annesiyle evliyken benim annemle de berabermiş.İlk başlarda iki ailenin de haberi yokmuş ne annem biliyormuş ne de gerçek eşi.Sonradan ortaya çıkınca ikisi de hırs yapıp bırakmamışlar babamı"

Anlatırken o kadar zorlanıyordu ki,Eylül ellerini çekmiyordu onun ellerinden. Savaş,o anları anlatmıyordu sanki yaşıyordu resmen.Eylül ise dinledikçe daha çok sokuluyordu ona,daha çok içi parçalanıyordu.

"Tabi o adam, yani biyolojik babamın resmi nikahlı karısı Yiğit'in annesi olunca, benim annem bir türlü kabul edememiş bunu. Çok yalvarmış ayrılması için ama o adamın umurunda bile olmamış. Hatırlıyorum az çok, annem bir süre sonra bunalıma girmişti.Benimle igilenmiyordu,yemek yemiyordu.Hepsi onun yüzünden olmuştu."

Savaş bunları daha önce açık açık kendisine bile anlatamamışken şimdi böyle anlatınca öyle garip hissetmişti ki.İçinde tuttuğu, sakladığı ne varsa döküyordu, dökecekti.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin