14.Bölüm

15.3K 767 17
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AŞK ÇIKMAZI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


AŞK ÇIKMAZI

14.BÖLÜM

Nazlı duştan çıktığında yatak odasında Yiğiti göremedi.Başının ağrısı birazda olsa geçmişti daha iyi hissediyordu.Bir dakika ya Eylül,onu unutmuştu..Odadan çıktığında hemen merdivenlerden aşağı indi.

"Yiğit!"

"Buradayım" Nazlı,mutfağa girdiğinde Yiğit görüş alanına girmişti .Bir şeyler hazırlıyordu ancak onu bu şekilde görmek garip gelmişti.

"Ne yapıyorsun sen?"diye sordu Nazlı sevdiği adama doğru yaklaşarak.

" Sarhoşun birine yemek hazırlıyorum"

Yiğit, Nazlının alnına öpücük kondurduğunda ıslak saçlarını okşamayı ihmal etmemişti.Onun için mutfağa girmiş bir şeyler hazırlıyordu,hayır bu oyunun bir parçası değildi.Bugün gece kulübünde o adamı,sevgilisinin yanında görünce de deliye dönmüştü.Tüm duyguları yaşıyordu ve bu Nazlı sayesindeydi.

"Yüzüme vurmaz mısın?"

"Söz veremem. Bir şeyler yemen lazım"

"Giderim birazdan gerek yok."

Aslında Yiğit'in yanından ayrılmak istemiyordu onunla kalabilirdi ama yine de kendisini bu derece kaptırmak istemiyordu.

"Burada kal bu gece. Gitme"

"Anneme bunu açıklayamam"

"Çalışacağını söylersin"

Yalan söylemekten nefret ederdi aslında .Ara sıra beyaz yalanlar söylerdi evet ama annesinin güvenini sarsmak istemiyordu ve bu yüzden biraz çekingen davranıyordu.

"Yalan söylemekten nefret ediyorum daha doğrusu annemin güvenini kaybetmekten çok korkuyorum,güven bir kere kaybedildiği zaman geri kazanılması imkansız"

Yiğitin yüzü aniden değişmişti ve gözlerini kaçırarak başka bir yöne dikmişti.Nazlının güvenini yıkacaktı.Kendisinden nefret edecekti!Bu yaptığını öğrendiği zaman yüzüne dahi bakmayacaktı,bu düşünce berbat hissettiriyordu.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin