17.bölüm

14.5K 725 39
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AŞK ÇIKMAZI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.





AŞK ÇIKMAZI

17.BÖLÜM

Genç kız annesini görünce bir kaç adım geriledi.İşte şimdi bitmişti,annesi kendilerine doğru gelmeye başlayınca Nazlı hemen Yiğite odaklandı.Niye bu kadar rahat görünüyordu?

"Nazlı!Neler oluyor burada?"dedi öfkeyle kadın.Yiğit gülümseyerek kadının elini tuttu ve öptü,Nazlı ise şaşkınca bakıyordu.Ne yapıyordu bu adamm?

"Merhaba efendim ben Yiğit Kıran.Nazlının patronuyum" Meral hanım elini öpen adama şaşkınca bakıyordu.
"Anlaşılan sadece patronu değilsin oğlum"dedi kadın sinirle.Yinede adamın karizması, etkisi duruşu, tavırları az da olsa yumuşatmıştı kadını.

"Anneciğim biz yukarı çıkalım anlatacağım ben sana.Nilay annemi yukarı çıkar hadi"

Annesi istemeye istemeye de olsa da apartmana girerken,geçerken kızına 'çabuk evde bekliyorum' demeyide ihmal etmemişti.

"Yiğit bittim ben bittim!" Genç adam gülümseyerek Nazlının ellerini tuttu.Endişeli, sinirli,uysal her haliyle muhteşemdi Nazlı.

"Korkma,beraber gidelim açıklayalım her şeyi" Ellerini sevdiği adamın yüzüne yerleştirdiğinde sakince soludu.Onun bu rahat haline sinir olsada o kadar güzel bakıyordu ki hemen yıkılıyordu tüm duvarları.

"Olmaz benim önden konuşmam lazım,sen git şimdi haber vereceğim ben sana"

Yiğit eğilerek kızın boynunun kokusunu içine çekti ne ara bu kadar tutulmuştu ona?Ne ara bu kadar sevmişti Nazlıyı?Yine de huzurlu değildi.Nazlıya gerçeği anlatmadan da huzurlu olamayacaktı.İntikam için yaklaştığını sonradan sevdiğini anlatmalıydı.

"Dikkatli ol bir şey olursa ara mutlaka"

Nazlı gülümseyerek baktı.Gözlerine bakınca her şeyi unutuyordu zaten.Başıyla onaylarak apartmana doğru yürüdü.Şimdi annesine vermesi gereken bir hesabı vardı.

###

Eylül kaçıncı kere babasının ve annesinin aramasını reddettiğini bilmiyordu.İçi sıkılıyor bu durumu nasıl kabulleneceğini bilmiyordu. Kedisine tek güç veren kişi Savaştı onun evindeydi,onun bu evde bir yerlerde olması bile güç veriyordu.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin