8.bölüm

15.4K 776 24
                                    

NAZLI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

NAZLI

AŞK ÇIKMAZI

8.BÖLÜM

Eylül, gözlerini açtığında direk telefonunu aldı eline.Okula gitmesi gerekiyordu.Ancak diğer yandan Savaşı görmek istiyordu,bunun nasıl mümkün olacağını bilmiyordu.Yataktan kalktı ve banyoya girip elini yüzünü yıkadıktan sonra aşağı indiğinde annesinin arkadaşlarıyla kahvaltı yaptığını gördü.

"Günaydın Eylülcüğüm bende senin şu yakışıklı zengin ve görgülü sevgilinden bahsediyordum."

Güne güzel başlamak ne mümkündü.?Annesinin arkadaşları saçma sapan sorulara geçiş yapmıştı bile çoktan.Kimdi?Nerede yaşıyordu?Cemiyetten miydi?İşsizler toplama kampı olmuştu bu kahvaltı masası anlaşılan.

"Kendisi azılı bir mafyadır.Hatta ben onu takip ettim ve sonra bir sürü silahlı adam alnımıza silah dayadı,biz öyle tanıştık"dedi Eylül.Hepsi kahkaha atmaya başlayınca Eylülde gülmeden edemedi,cidden normal değildi bunlar.Halbuki doğru söylemişti.

"Bizim kız çok şakacıdır" Ferda hanım kahkahalarına devam ederken,genç kız olumsuz anlamda başını salladı.
"İlahi Eylül"diyerek gülmeye devam etmişlerdi. Eylül ise daha fazla onların saçma sapan gülmelerine dayanamayarak odasına çıktı ve hemen kıyafetlerini çıkardı.Yeşil çiçekli eteğini giydi altına,üstünede dantelli şık bir bluz giyip eteğinin içine sokmuştu makyajını ve saçını yaptıktan sonra hızla evden çıktı.Şimdi sıra Savaşı rahatsız etmeye gelmişti, zaten evini bilmiyordu o gün kendisini götürdüğü ev büyük ihtimalle kendi kaldığı ev değildi adamların bulmaması için tenha bir yerde olduğunu tahmin ediyordu gerçek evinin.O kocaman ofis gibi yeride ev olarak kullanmıyordu heralde.Ofisten başka bildiği bir yerde yoktu ki.Olsun bekleyebilirdi. Her zaman beklerdi Savaşı...her zaman.

###

Nazlı, önünde ki kağıtları köşeye attığında sıkıntıyla ofladı.Dün ki olanları nasıl anlatacaktı şimdi patronuna gerçekten bilmiyordu.Gelmemişti de şirkete,hoş henüz çok erkendi.Koltuğundan kalktı ve dışarıya çıktı genç kız.Boş boş yürümeye başladı,Yiğit Kıranın odasına girdiğinde bir anda Yiğit'i görünce sıçradı aniden.

"Yiğit bey siz  ne zaman geldiniz?"dedi şaşkınca Nazlı.Yiğit başını kaldırdı ve soğuk gözlerle genç kıza baktı her gün farklı bir taktik deneyecekti.

"Beş dakika önce,kahvem nerede?"diye sordu sert bir tonda.Nazlı ise Yiğitin bu ses tonu karşısında ürpermişti resmen tripli erkek modundaydı.

"Sağır mısın Nazlı?"

"Tek sağır var o da sizsiniz bence "

Yiğit koltuğunu Nazlıya doğru çevirdi.Ne cesaretle böyle konuşabilirdi bu kız?Küçük oyununun bir parçası olmasa on kere kovmuştu ancak mecburdu katlanmaya.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin